Entrepriseforsikring kan sikrer dig, hvis du bygger nyt eller bygger om

Entreprise­forsikring

Når du vil sikre byggeriet

  • Sikrer dig, hvis du bygger nyt eller bygger om
  • Dækker også byggematerialer – fx ved tyveri
  • Tilpas selv forsikringen ud fra en række tilvalg
Ring 70 13 79 13

Forudsætter hus- eller fritidshusforsikring

Sådan fungerer vores entrepriseforsikring

Entrepriseforsikringen dækker skader i forbindelse med dit byggeri - både hvis du bygger nyt, bygger til eller bygger om. Det er en allrisk-forsikring, hvilket betyder, at de fleste skader er dækket, medmindre de er direkte undtaget i dine forsikringsvilkår.

Du skal købe entrepriseforsikringen, inden byggeriet eller ombygningen starter. Når du køber forsikringen, betaler du for hele byggeperioden. Det vil sige, fra byggeriet starter, og indtil afleveringen af det færdige byggeri, eller indtil bygningen bliver taget i brug – alt efter, hvad der sker først.

Sådan dækker vi

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre 

Mere om entrepriseforsikring

Du skal købe entrepriseforsikringen, inden byggeriet eller ombygningen starter. Når du køber forsikringen, skal du betale for hele byggeperioden - det vil sige, fra byggeriet starter, og indtil afleveringen af det færdige byggeri, eller indtil bygningen bliver taget i brug.

Afhjælpningsperiode

Når byggeperioden udløber, dækker entrepriseforsikringen i en afhjælpningsperiode på 12 måneder. I denne periode dækker forsikringen skader, der er opstået i byggeperioden, men først viser sig i afhjælpningsperioden. Det er også dækket, hvis der i afhjælpningsperioden opstår skader, i forbindelse med at entreprenøren udbedrer mangler ved byggeriet.

Se, hvad vores kunder siger

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt