En del af indboforsikring

Cykelforsikring

  • Vi passer på alle dine cykler - med og uden el
  • Dækker både cykeltyveri og -hærværk
  • Unge under 28 år kan blive billigere sikret
Cykel holder parkeret og forhjulet er blevet stjålet. Topfrustrende. Det er godt at have en indboforsikring.

Vi passer på alle dine 2-hjulede

Vi passer på alle dine cykler, små og store, billige og dyre, ældre og yngre, med og uden el. Med vores indboforsikring er du sikret erstatning ved både cykeltyveri og -hærværk. Dermed er dine ture til og fra arbejde, studie eller fritids¬aktiviteter også sikret. For vidste du fx, at 40 % af alle danske cykelture går til og fra arbejde. 

Fra skærveknuser til racercykel

Få op til 16.959 kr. i erstatning ved cykeltyveri eller cykelhærværk. Eller hvad med helt op til 101.754  kr., hvis du har en dyrere cykel – eller måske en med lad. Du behøver bare vores indboforsikring. Er du under 28 år, har vi endda et særligt produkt til dig: Indboforsikring til unge

Vi erstatter cirka 5.500 cykler om året 

Hvert år erstatter vi cirka 5.500 cykler. Vores indboforsikring dækker både almindelige cykler, elcykler og racercykler, hvis de bliver stjålet eller udsat for hærværk. Og skal din elcykel være dækket i endnu flere situationer, kan du få cykelkasko og dermed erstatning ved alle typer cykelskader og skader på dele af cyklen.

Hvis du allerede har din indboforsikring hos os, kan du se hvordan din cykel er dækket i Mit Topdanmark. 

Se, hvad vores kunder siger

Værd at vide om cykelforsikring

Vidste du, at indboforsikringen dækker din cykelhjelm med airbag, fx hvis hjelmen bliver skadet eller udløst i forbindelse med et færdselsuheld, bliver stjålet i forbindelse med et indbrud i dit hjem eller går i stykker under en brand i dit hjem.
 

Når du køber en brugt cykel, er det vigtigt at have styr på kvittering, stelnummer og låsebevis, for det skal du bruge, hvis du skal melde cyklen stjålet. Brug evt. Politiets app ”Politi”, hvor du kan tjekke cyklens stelnummer, før du køber den.

Vær opmærksom på, at super-elcyklen, der kan køre op til 45 km/t, ikke er dækket af indboforsikringen, men at du i stedet skal købe knallertforsikring med ansvarsforsikring.

Du skal passe særligt meget på tyverier i fx lyskryds, hvor tyven kommer bagfra og din bærbare eller måske din dyre taske cykelkurven. Politiets 3 råd er: Luk din taske. Dæk kurven med et overtræk. Hold godt øje med cykelkurven i lyskryds.

Andre har også valgt