Motorcykel­forsikring

 • Betal kun for de kilometer, du forventer at køre
 • Markedets måske bedste kaskoforsikring – uden særlig selvrisiko ved tyveri
 • 22 % billigere for medlemmer af MCTC (MC Touring Club)
To motorcykler kører gennem landskabet en sommerdag. Begge førere har en motorcykelforsikring.

Sådan fungerer vores motorcykelforsikring

Motorcykelforsikringen indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring. Tilbage er der kun nogle simple valg: Vælg, hvor mange kilometer du forventer at køre om året, og hvor godt du ellers vil være dækket.

Er du elitekører, stiger din pris ikke, selv om du får en skade eller to. Er du ikke elitekører endnu, så stiger prisen, hvis du får en skade - men hvert år du ikke får skader, så falder den. Det gør den, indtil du når det laveste pristrin. Har du kaskoforsikring, kan du selv vælge din selvrisiko – fra 0-20.371 kr.

Du behøver ikke købe andre forsikringer hos os, medmindre du har en højrisiko-MC.

Sådan dækker motorcykelforsikringen

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedreMere om motorcykelforsikring

Hvis du låner din motorcykel ud, og der sker en skade, er føreren og motorcyklen dækket på samme måde, som hvis du selv kørte.

Gode råd, når du låner din motorcykel ud

Vi anbefaler, at du aftaler med låneren, at han hæfter for den selvrisiko, du har valgt på din motorcykelforsikring. Så skal du ikke selv betale selvrisikoen, hvis den, der låner motorcyklen, laver en skade.

Motorcykelforsikringen dækker i perioden fra 1. marts til og med 30. november. For at være dækket året rundt skal du udvide forsikringen med vinterkørsel.

Kaskoskader, som ikke er opstået i forbindelse med kørsel – herunder tyveri – er dog dækket hele året. Det gælder også, selvom du ikke har udvidet forsikringen med vinterkørsel.

Kontakt os

Ønsker du kaskoforsikring til en dyr motorcykel, er der en række krav, der skal være opfyldt – bl.a. skal du:

 • Være fyldt 28 år som bruger
 • Være helkunde
 • Have kørt uden skader på din egen motorcykel eller i egen bil i de sidste 5 år

Derudover kan der være krav om satellitsikring. Vi stiller krav om satellitsikring, fordi tyvene især går efter de dyre og hurtige motorcykler.

Læs mere om satellitsikring

Du kan få en eliteforsikring, hvis du har kaskoforsikring - og:

 • Har haft bil- eller motorcykelforsikring i mindst 10 år uden skader - det behøver ikke være 10 år i træk
 • Har kørt på din egen motorcykel uden skader de seneste 12 måneder
 • Er mindst 28 år

Dyre og hurtige biler og motorcykler er i særlig grad udsat for tyveri. For nogle biler og motorcykler er det derfor et krav, at de skal have installeret satellitsikring, men i princippet er det en god idé for alle biler og motorcykler. Derfor tilbyder vi gratis alarmovervågning til kunder, der vælger at få installeret satellitsikringssystemet WT600 3G fra Aktiv Connect.

Læs mere om satellitsikring

Se, hvad vores kunder siger

Værd at vide om motorcykelforsikring

Du får op til 12 % rabat, når du samler dine forsikringer hos os – og helt op til 15 %, hvis du også har pension her:

 • 8 % rabat: indboforsikring + én af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil, MC, ulykke
 • 12 % rabat: indboforsikring + to af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil eller MC, ulykke
 • 15 % rabat: indboforsikring + to af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil eller MC, ulykke + pensionsopsparing

Du får samme rabat på dine øvrige forsikringer – fx båd, hund og kat (dog ikke vejhjælp samt rejse-, ejerskifte-, entreprise- og varebilforsikring).

Derudover får du den fordel, at du kun skal betale én selvrisiko (den største), hvis en skade berører flere af dine forsikringer – fx når et indbrud både betyder ødelæggelser på huset og stjålet indbo.

Vær opmærksom på, at du ikke kan kombinere en Topaftale med andre aftaler.

Bor du på et landbrug – aktivt eller nedlagt?

Landejendomme er næsten altid langt mere komplekse end andre helårsboliger. Bor du sådan, tilbyder vi dig en særlig forsikring, der tager højde for alle forhold – også din indboforsikring.
Ring 44 74 71 12 – bedst hverdage kl. 8-16 – eller se mere om forsikring til livet på landet
 

En kaskoforsikring giver dig ret til vejhjælp i udlandet via SOS International. Du behøver altså ikke medbringe det røde kort – hverken elektronisk eller på papir. Bare du har både dit registreringsnummer og telefonnummeret til SOS International:  70 10 50 52 .

Få SOS Internationals nummer på mobilen

Skriv top udland i en SMS til 1204 (alm. SMS-takst) og få straks en SMS med nummeret til SOS International. Så har du det, når du får brug for det.

 

Landejendomme er næsten altid langt mere komplekse end andre helårsboliger. Bor du sådan, tilbyder vi dig en særlig forsikring, der tager højde for alle forhold – også din indboforsikring.

Ring 44 74 71 12 – bedst hverdage kl. 8-16 – eller se mere om landboforsikring

Fra 2022 bliver du opkrævet et bidrag på 40 kr. om året for hver af disse forsikringer, du har: hus-, indbo-, bil- og motorcykelforsikring. Det er os som forsikringsselskab, der opkræver bidraget. Vi betaler det videre til Garantifonden for skadesforsikringsselskaber, som sikrer forbrugere, hvis deres forsikringsselskab går konkurs. 

Vi opkræver bidraget, første gang du betaler i løbet af et kalenderår.

Læs om Garantifonden for skadesforsikringsselskaber

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt