Elbil­forsikring

 • Dækning af skader på bilens batteri og ladekabel
 • Vejhjælp med timegaranti og hjælp til at komme hurtigt videre med taxa, hvis du løber tør for strøm
 • Op til 12 % samlerabat og adgang til Sundhedshjælp
Elbil igang med at blive ladet op med kabel ved en ladestander inde i byen.

Vores bilforsikring dækker også elbiler

Hos os får du en af landets bedste bilforsikringer med en lang række fordele – også hvis du har en elbil. 
 

Ansvar og kasko – dækker bl.a. batteri og ladekabel

Du kan justere elbilforsikringen, så den passer til dine behov. Du har som minimum brug for en ansvarsforsikring. Den dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre eller deres ting i forbindelse med et uheld med din elbil.

Ud over ansvarsforsikringen anbefaler vi, at du køber en kaskodækning. Så er du dækket, hvis der sker skade på din bil - også glasset - eller hvis den bliver stjålet eller udsat for hærværk. Kaskodækningen sikrer dig også, hvis der fx sker skade på batteriet i et trafikuheld. Den dækker desuden, hvis ladekablet bliver stjålet eller beskadiget - her betaler du ingen selvrisko.
 

Sådan kan vi dække - kort fortalt

Dækker
 • Skade på bilens batteri i trafikuheld (forudsætter kaskodækning)
 • Skade på bilens glas, fx forrude og panoramatag (forudsætter kaskodækning)
 • 0 kr. i selvrisiko ved skade på ladekablet (forudsætter kaskodækning)
 • 0 kr. i selvrisiko ved skade på ladeboksen (forudsætter, at du har en hus-, fritidshus- eller indboforsikring, som dækker skaden)
 • Hjælp, hvis din bil løber tør for strøm. Som en særlig fordel for elbilejere kan du komme hurtigt videre med en taxa, hvis det sker (forudsætter vejhjælp)


Vælg de dækninger, du har brug for

Med vejhjælp er du hurtigt videre – med timegaranti 

Tilvælger du vejhjælp, er du godt dækket, hvis du løber tør for strøm på vejen. Når vi kommer ud, hjælper vi dig enten videre på stedet eller hen til den nærmeste ladestation. Som en særlig fordel for dig, der har en elbil, kan du komme hurtigt videre med en taxa til din destination, hvis du løber tør for strøm. Efterfølgende transporterer vi naturligvis også din bil derhen, hvor du ønsker.

Vi giver timegaranti, så er hjælpen ikke fremme inden for én time, får du din betaling for hele året tilbage. 
 

Hus-, fritidshus- eller indboforsikringen dækker ladeboksen 

Har du en ladeboks, er den enten dækket af din hus-, fritidshus- eller indboforsikring. Bor du i lejlighed, vil din indboforsikring dække ved brand og tyveri. Har du en hus- eller fritidshusforsikring, dækker den  ladeboksen ved brand, kortslutning, vejrskader, tyveri, hærværk og pludselige skader – fx påkørsel, hvis boksen er fastmonteret. Får din ladeboks en skade, der er dækket af din hus-, fritidshus eller indboforsikring, vil din kaskodækning dække en eventuel selvrisiko.


Vil du vide mere om, hvad vi kan dække?

Vi kan tilbyde en lang række dækninger til din elbil. Du kan bl.a. slippe for selvrisikoen ved parkeringsskader.

Se alle dækninger til vores bilforsikring


 

Se, hvad vores kunder siger

Spørgsmål og svar om forsikring til elbil

Prisen på en forsikring til din elbil afhænger af en række ting. Bl.a.:

 • Hvilken bil du har

 • Hvor gammel du er

 • Hvor meget du kører

 • Hvor godt du vil være dækket

 • Hvor høj din selvrisiko skal være

Vi har gjort det nemt at finde en pris til din elbil ved at bruge vores prisberegner. Vi skal bare bruge et par oplysninger om dig, din bil og evt. tidligere skader. Så får du en pris i løbet af 1 minut.
 

Beregn pris

Ja, hvis du har tilvalgt vejhjælp til din bilforsikring, dækker vi, hvis du er uheldig at løbe tør for strøm på vejen. Som en særlig fordel for elbilejere kan du komme hurtigt videre med en taxa til din destination, hvis det sker. Efterfølgende transporterer vi naturligvis også din bil derhen, hvor du ønsker.

Vi giver timegaranti. Det betyder, at du får din betaling for hele året tilbage, hvis hjælpen ikke er fremme i løbet af én time. 
 

Læs mere om vejhjælp

 

Ja, hvis du har kaskodækning til din bil, er du både dækket, hvis ladekablet bliver stjålet og beskadiget. Du betaler ikke selvrisiko.

Læs om kaskodækning til bil
 

Vi dækker, hvis batteriet går i stykker i forbindelse med fx et trafikuheld, hærværk eller tyveri. Almindelig slitage er ikke dækket af vores bilforsikring – heller ikke, hvis batteriet pludselig står af.