Bilen er gået i stå og kvinden ringer efter vejhjælp.

Vejhjælp til bil

Vi hjælper dig videre overalt i Europa

  • Har du brug for hurtig hjælp, er vi fremme inden for en time
  • Du har frit værkstedsvalg
  • Gælder også traileren, selv hvis du har lånt eller lejet den

Fra 402 kr. om året

Køb vejhjælp

Vejhjælp til bil forudsætter Bilforsikring

Sådan fungerer vores vejhjælp til bil

Vælg vejhjælp til din bil og kom hurtigt videre i hele Europa. Vi udbedrer skaden på stedet, og hvis det ikke kan lade sig gøre, kører vi bilen til dit foretrukne værksted eller til en anden ønsket adresse. Sker uheldet i udlandet, kører vi bilen til det nærmeste værksted. 

Får du brug for hurtigt hjælp i Danmark, er vores autohjælp under normale vejr- og trafikforhold fremme inden for højst en time – ellers får du dine penge tilbage for et helt år. 

Sådan dækker vejhjælp

Vejhjælp til bil

Hvis du får brug for hjælp til at komme videre – i hele Europa. 

Mere om vejhjælp til bil

Den nemmeste og hurtigste måde at få vejhjælp på i Danmark er at gå herind fra din mobil: www.topdanmark.dk/vejhjælp-nu


Ellers kan du altid ringe:

Få oplysningerne sendt til din mobil

Send en SMS med teksten top vejhjælp til 1204. Så får du numre og link retur og har dem lige ved hånden, hvis du får brug for dem. 

Hent et print selv-kort

Du kan også hente et print selv-kort, hvis du foretrækker at have vejhjælpens telefonnummer i en fysisk udgave – fx opbevaret i bilen. 

Læs mere om vejhjælp

Hvis du har vejhjælp (Tophjælp) til din bil, kan vi ved uheld i Danmark tilbyde dig at leje en billig erstatningsbil. Du har mulighed for at leje en erstatningsbil, hvis:

  • Tophjælp har været ude ved din bil et sted i Danmark, og det ikke var muligt at udbedre skaden på stedet
  • Din bil er blevet stjålet i Danmark

Du har to muligheder for at leje 

  • Lej en bil for 199 kr. pr. døgn – antallet af døgn er ubegrænset. Der er ingen selvrisiko ved skade på erstatningsbilen.
  • Lej en bil for 183 kr. pr. døgn i de tre første døgn, herefter 549 kr. pr. døgn – højst syv døgn i alt. For 50 kr. ekstra pr. døgn slipper du for selvrisikoen, hvis der sker skade på erstatningsbilen.

Interesseret? Ring til Tophjælp på 44 74 73 72. Her kan du få mere at vide om erstatningsbil.

Se her, hvad du skal være opmærksom på, når du kører i udlandet – fx særlige papirer, krav om ekstra sikkerhedsudstyr og rødt kort/grønt kort.

Gode råd om kørsel i udlandet

En kaskoforsikring giver dig ret til vejhjælp i udlandet via SOS International. Du behøver altså ikke medbringe det røde kort – hverken elektronisk eller på papir. Bare du har både dit registreringsnummer og telefonnummeret til SOS International:  70 10 50 52 .

Få SOS Internationals nummer på mobilen

Skriv top udland i en SMS til 1204 (alm. SMS-takst) og få straks en SMS med nummeret til SOS International. Så har du det, når du får brug for det.

 

Se, hvad vores kunder siger

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt