Vejhjælp til bil

  • Har du brug for hurtig hjælp, er vi fremme inden for en time
  • Du har frit værkstedsvalg
  • Gælder også traileren, selv hvis du har lånt eller lejet den
Bilen er gået i stå og kvinden ringer efter vejhjælp.

Sådan fungerer vores vejhjælp til bil

Vælg vejhjælp til din bil og kom hurtigt videre i både Danmark og hele Europa. Vi udbedrer skaden på stedet, og hvis det ikke kan lade sig gøre, kører vi bilen til dit foretrukne værksted eller til et valgfrit sted. Sker uheldet i udlandet, kører vi bilen til det nærmeste værksted. Får du brug for hurtig hjælp i Danmark, er vores vejhjælp under normale forhold fremme inden for en time – ellers får du dine penge tilbage.


Sådan fungerer vores udvidet vejhjælp til bil

Med udvidet vejhjælp får du ekstra services som hjulskift, bilvask og biltjek med i dækningen. Du får også vejhjælp til din campingvogn i Danmark, hvis du kommer ud for et uheld med bilen eller campingvognen. Vi udbedrer skaden på stedet eller transporterer din campingvogn til et valgfrit sted. Udvidet vejhjælp forudsætter vejhjælp. 
 

Hvad dækker vejhjælp til bil? 

Mere om vejhjælp til bil

Hvis du har tilvalgt vejhjælp til din bilforsikring, kan du nemt og hurtigt få hjælp. Den nemmeste måde at få vejhjælp på i Danmark er at gå ind på nedenstående link via din mobiltelefon: https://tophjaelp.falck.dk/

Ellers kan du altid ringe:

Få oplysningerne sendt til din mobil

Send en SMS med teksten top vejhjælp til 1204. Så får du numre og link retur og har dem lige ved hånden, hvis du får brug for dem. 

Download print selv-kort

Du kan også downloade og printe et kort, hvis du foretrækker at have vejhjælpens telefonnummer i en fysisk udgave – fx opbevaret i bilen.

Læs mere om vejhjælp

Hvis du har vejhjælp (Tophjælp) til din bil, kan vi ved uheld i Danmark tilbyde dig at leje en billig erstatningsbil. Du har mulighed for at leje en erstatningsbil, hvis:

  • Tophjælp har været ude ved din bil et sted i Danmark, og det ikke var muligt at udbedre skaden på stedet
  • Din bil er blevet stjålet i Danmark


Hvis vores vejhjælp har transporteret din bil, fx til et værksted, har du mulighed for at leje en erstatningsbil. Du kan leje en erstatningsbil for 204 kr. pr. døgn – antallet af døgn er ubegrænset, og der er ingen selvrisiko ved skade på erstatningsbilen.

Interesseret? Ring til Vejhjælp på 44 74 73 72. Her kan du få mere at vide om erstatningsbil.

Se her, hvad du skal være opmærksom på, når du kører i udlandet – fx særlige papirer, krav om ekstra sikkerhedsudstyr og rødt kort/grønt kort.

Gode råd om kørsel i udlandet

En kaskoforsikring giver dig ret til vejhjælp i udlandet via SOS International. Du behøver altså ikke medbringe det røde kort – hverken elektronisk eller på papir. Bare du har både dit registreringsnummer og telefonnummeret til SOS International:  70 10 50 52 .

Få SOS Internationals nummer på mobilen

Skriv top udland i en SMS til 1204 (alm. SMS-takst) og få straks en SMS med nummeret til SOS International. Så har du det, når du får brug for det.

 

Klik, for at se et kort over vaskehaller, og find den hal, der ligger tættest på dig.

Hjulskifte og biltjek booker du selv hos Super Dæk Service via link i Mit Topdanmark
 

Se, hvad vores kunder siger

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt