ER DIT LIV VOKSET FRA DINE FORSIKRINGER?

Få hjælp til et forsikringstjek

 • Få gennemgået forsikringerne, så du hverken er forsikret for lidt eller for meget
 • Mulighed for op til 12 % i samlerabat
 • Fri adgang for hele husstanden til online læge 365 dage om året
Ung mand sidder ved bordet og får et forsikringstjek over telefonen fra Topdanmark.

Få hjælp til at tilpasse dine forsikringer

Små ændringer i livet kan have stor betydning for dine forsikringer. Når du flytter, får nyt job, køber bil eller får børn - ændrer dine behov for forsikringer sig også. Det er derfor en god ide at få lavet et forsikringstjek regelmæssigt, så du sikrer, at du altid er korrekt dækket - og dine forsikringer passer til dit liv. 

 

Få et forsikringstjek og bliv opdateret på dine forsikringer

Kontaktoplysninger

I det følgende kan du læse mere om fordelene ved et forsikringstjek, og hvordan du kan få op til 12 % i samlerabat på dine forsikringer.

Hvad er et forsikringstjek?

Et forsikringstjek er en grundig gennemgang af dine eksisterende forsikringer for at sikre, at de matcher dine aktuelle behov. Det kan fx være, at din livssituation har ændret sig - hvis du har fået børn, skiftet bolig eller købt bil – siden du sidst fik gennemgået dine forsikringer. 
Formålet er at undgå at være under- eller overforsikret, så du altid er forsikret så godt som muligt i forhold til din aktuelle situation. 

Fordele ved et forsikringstjek

Et forsikringstjek er ikke kun en vigtig proces for at sikre, at dine forsikringer er opdaterede og tilpasset din situation. Tjekket kan også medføre en række fordele, som fx bedre dækning og samlerabat.  

 • Bedre forsikringsdækning: Et forsikringstjek sikrer, at du har den bedst mulige dækning. Ved at få gennemgået dine forsikringer kan du justere dækningerne til at matche dine aktuelle behov. For eksempel kan det være, at du har købt nyt og dyr elektronik, så din indboforsikring skal tilpasses. Hvis din aktuelle livssituation har ændret sig, kan et forsikringstjek muligvis identificere områder, hvor du måske betaler for meget i forsikringspris. Hvis du fx har solgt din bil eller ønsker at hæve din selvrisiko, kan du med fordel tilpasse nogle af dine eksisterende forsikringer. 
   
 • Samlerabat: Ved at samle flere forsikringer hos os får du mulighed for at få helt op til 12 % i samlerabat. 


Tilpas dine forsikringer med et forsikringstjek

Når det kommer til forsikringer, hjælper vi dig med at beskytte det, der er vigtigst for dig. Udover skræddersyede forsikringsløsninger tilbyder vi også en række ekstra fordele – som fx samlerabat og adgang til online lægehjælp 365 dage om året for dig og hele din husstand.

Læs mere om Sundhedshjælp her

Vi tilstræber også at gøre forsikringsprocessen så nem og bekvem som muligt. Vi står klar til at hjælpe dig med at gennemgå dine forsikringer og sikre, at du har den rette dækning tilpasset dine individuelle behov.

Vi ved godt, at forsikringer kan være komplekse, og vi er her for at hjælpe dig igennem hele processen.

Få et forsikringstjek

For at give dig en idé om, hvad du kan forvente af et forsikringstjek, har vi lavet en oversigt over de områder, vi typisk gennemgår:

 • Husforsikring: Er du husejer, gennemgår vi din husforsikring for at sikre, at den dækker skader, tyveri og andre potentielle risici, der svarer til boligens og dine ejendeles værdi
   
 • Indboforsikring: Vi vurderer din nuværende indboforsikring med fokus på, at alle dine værdigenstande er korrekt forsikret, herunder elektronik, smykker og andre dyrebare genstande
   
 • Bilforsikring: Hvis du ejer en bil, gennemgår vi din bilforsikring og sikrer, at du har den rette dækning til at beskytte både dig og din bil i tilfælde af ulykker eller skader
   
 • Rejseforsikring: Når det kommer til dine rejser rundt om i verden, er det vigtigt at have den rette rejseforsikring. Vi gennemgår rejseforsikringen og sørger for, at den giver dig omfattende dækning mod uforudsete situationer som sygdom, skader, tab af bagage og aflysninger. På den måde kan du rejse med ro i sindet, velvidende at du er beskyttet på turen
   
 • Ulykkesforsikring: Livet er fuldt af uforudsigeligheder, og en ulykkesforsikring kan give dig og din familie økonomisk sikkerhed i tilfælde af uheld. Vi tjekker, at din ulykkesforsikring matcher dine individuelle behov og giver tilstrækkelig dækning
   
 • Eventuelle andre forsikringspolicer: Har du andre forsikringer, vil vi også vurdere, om de giver dig den dækning, du har brug for

Ved at tage dig tid til et forsikringstjek kan du sikre, at du har den rette forsikringsdækning og ikke betaler for meget eller mangler dækning. Vi hjælper dig gennem hele processen og sikrer, at du får den bedst mulige forsikringsløsning, der matcher dine behov.

Husk også, at et forsikringstjek ikke kun er relevant ved store livsændringer som køb af hus eller bil. Vi anbefaler, at du jævnligt gennemgår dine forsikringer, da behov og risici løbende kan ændre sig. En årlig opdatering af dine forsikringer kan sikre, at du altid er dækket bedst muligt og undgår potentielle mangler i dine dækninger. 

Ved at samle flere forsikringer hos os, kan du endda opnå ekstra fordele. Vi tilbyder op til 12 % i samlerabat, når du kombinerer flere forsikringer hos os.

Læs mere om samlerabat her