Fritidshus­forsikring

  • Dækker det meste - fx brand, vandskade og indbrud
  • Sikrer dig også, når du lejer dit fritidshus ud
  • Dit ansvar som husejer er også dækket
Fritidshus

Hvad dækker fritidshusforsikringen?

Sørg for at være godt sikret, så du kan slappe af og nyde tiden i dit sommerhus, fritidshus eller kolonihave. Om dit fritidshus er topmoderne og luksuriøst indrettet, eller om du nyder det simple liv i et ældre sommerhus eller lille kolonihavehus betyder ikke noget – forsikringen kan tilpasses til netop dine behov. 

Fritidshusforsikring kan dække næsten alle typer af skader på huset og de ting, du har i det. Alt efter hvad du vælger til og fra, dækker vi både skader, der skyldes brand, storm, skybrud, tyveri, hærværk, vandskader fra rør eller indtrængende regn, svampe-/insektangreb og rådangreb. 

Køber du kaskoforsikring til dit fritidshus, er du også dækket, hvis du udlejer dit fritidshus, og lejerne kommer til at skade huset. Ligeledes er du dækket, hvis du køber indboforsikring til fritidshuset, og lejerne kommer til at skade tingene. 

Vi dækker de fleste bygningsskader til nyværdi, det vil sige til samme pris, som det vil koste at købe fra nyt og dermed uden afskrivning. 
 

Vores fritidshusforsikring kan indeholde

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre 

 

Mere om fritidshusforsikring

Se, hvad vores kunder siger

Værd at vide om fritidshusforsikring

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt