Indboforsikring

 • Dækker både ting og ansvar - også cykler
 • Hurtig erstatning ved skader
 • Få op til 12 % samlerabat og adgang til Sundhedshjælp
En hyggelig stue med blå væg og varme farver som er dækket af indboforsikring fra topdanmark

Hvad er en indboforsikring?

En indboforsikring hjælper dig, hvis dine ting bliver stjålet eller skadet. Det kan fx være, hvis din cykel bliver rippet for alt udstyr, eller du får en vandskade i kælderen. En indboforsikring kan også hjælpe, hvis dine ting bliver stjålet. Som udgangspunkt omfatter indboforsikringen alle i husstanden. Det er ikke lovpligtigt at have en indboforsikring, men den er rigtig god at have – uanset hvor få ting du har i dit hjem.

 

Hvad dækker indboforsikringen?

Dækker
 • Hvis dine ting går til i en brand
 • Tyveri af dine ting – også dine cykler
 • Hvis du har ting liggende på et professionelt lagerhotel, i et øvelokale eller en sportsklub - også i længere tid end et år
 • Hvis du bliver udsat for tricktyveri derhjemme
 • Hvis dine ting bliver ødelagt af vejr- og vandskader – fx hvis fygesne trænger ind i dit hus, kloakken løber over, eller hvis der siver vand ud fra ikke bare skjulte, men også synlige rør
 • Psykologisk krisehjælp

Dækker ikke
 • Svide- og glødeskader
 • Ting, du glemmer, mister, forlægger – eller som bare går i stykker
 • Tyveri af penge, smykker, sølvtøj mv. i dit hjem, hvis der ikke er låst (undtagen ved tricktyveri)
 • Tricktyveri andre steder end dit hjem
 • Vandskader, hvis vandet kommer fra tagrender, nedløbsrør eller åbne vinduer og døre

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre


En indboforsikring dækker skader på dine ting – også uden for dit hjem

En indboforsikring dækker dine ting – selvfølgelig derhjemme, men også når du har dem med i sportsklubben eller på ferie. Det gælder ved brand, indbrud, tyveri, storm eller hvis du får en vandskade i din kælder. Hvis dit hjem bliver ubeboeligt, fx efter en brand, hjælper vi dig med genhusning i op til et år, mens dit hjem bliver gjort beboeligt igen.
 

Indboforsikringen dækker din cykel ved tyveri

Hvis din cykel eller ting på din cykel bliver stjålet - fx sadel, pedaler eller styr - dækker indboforsikringen. Det gælder også, hvis din cykel bliver ødelagt i et forsøg på at stjæle den. Vi dækker som standard op til 18.114 kr. pr. cykel.

Har du en dyrere cykel, kan du forsikre din cykel yderligere og være dækket for et højere beløb. Du kan også udvide indboforsikringen med vores cykelkaskodækning. Så er du sikret ved de fleste skader på cyklen – fx hvis du styrter. Læs mere om forsikring af din cykel.
 

Gør din indboforsikring endnu bedre

Du kan nemt tilvælge yderligere dækning på din indboforsikring, så den passer til dig og dine behov. Vælg fx vores udvidede elektronikforsikring, så mobilen, fladskærmen og alle dine andre gadgets er godt sikret.
 

Ansvarsforsikring - hvis du kommer til at gøre skade på andre eller deres ting

Indboforsikringen indeholder også en ansvarsforsikring til indbo. Den kan hjælpe med dit erstatningsansvar, hvis du eller en i din husstand kommer til at gøre skade på andre eller deres ting.

Du kan her læse mere om, hvordan indboforsikringen dækker

Få hurtig erstatning og hjælp døgnet rundt

Du kan komme i kontakt med os døgnet rundt, året rundt. Får du en skade, kan du enten ringe til os eller anmelde skaden i Mit Topdanmark. Her kan du også følge behandlingen af dine skader - og ofte vil du modtage erstatningen med det samme.

Uanset, hvordan du foretrækker at anmelde din skade, hjælper vi dig videre hurtigst og bedst muligt.
 

Saml dine forsikringer og få rabat

Du behøver ikke at have alle dine forsikringer hos os. Men hvis du har, får du op til 12 % samlerabat og fri adgang til Sundhedshjælp.

Se, hvordan du får samlerabat
 

Beregn pris og køb din indboforsikring på kun ét minut

Med vores prisberegner kan du nemt og hurtigt beregne prisen på din indboforsikring. Vi har blot brug for en række oplysninger om dig og din bolig – så får du prisen på en indboforsikring og kan let købe den online.


 

 

Se, hvad vores kunder siger

Spørgsmål og svar om indboforsikringen

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt