Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Indbo­forsikring

Komplet dækning til både ting og ansvar

  • Bedst i Test ifølge Forbrugerrådet Tænk Penge
  • Prisen i bund, dækningen i top
  • Super tilvalgsdækninger til cykler og elektronik
  • Udvidet vandskadedækning er altid med i pakken
Få din pris

Sådan dækker indboforsikringen

Indboforsikringen dækker dit indbo – selvfølgelig derhjemme, men også i sportsklubben, i øvelokalet, når du har ting opmagasineret eller med på ferie. Det gælder ved brand, kortslutning, indbrud, tyveri, storm, skybrud, tøbrud m.m.

Det, som mange kalder ”udvidet vandskadedækning”, er hos os med i den almindelige dækning af skader på indbo efter vand fra utætte rør, fra regn og fra sne – herunder fygesne.

Vores indboforsikring indeholder

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre


 

Mere om indboforsikring

Selvrisikoen er den del af en skade, du selv dækker. Når indboforsikringen har en selvrisiko, gør det, at det kun kan betale sig at anmelde skader, der koster mere, end du selv betaler i selvrisiko.

Indboforsikringens grunddækning har en række trin, du kan vælge mellem – højere selvrisiko = billigere forsikring. Derudover kan du tilpasse din selvrisiko på nogle af tilvalgsdækningerne, så de dækker mindre skader.

Se, hvad vores kunder siger

Værd at vide om indboforsikring

Når du rejser til udlandet, dækker indboforsikringen din bagage og ting, du køber på rejsen. Det gælder samme slags skader, som er dækket, når du er hjemme – altså tyveri, brand m.m.

Du bør altid have en rejseforsikring – ikke mindst til lægebehandling og lignende.

Har du hjemmeboende børn, er deres ting og deres erstatningsansvar altid dækket af din forsikring. Det samme gælder delebørn, når de er hos dig. Hvis du har børn, som flytter hjemmefra, før de er 18, er de dækket, til de fylder 18, så længe de ikke bor sammen med en kæreste. Hvis udeboende børn lejer et værelse ud til en logerende, er den logerende ikke omfattet.

Vi hjælper dig med at genvinde kontrollen over din identitet efter identitetstyveri, men dækker ikke de eventuelle økonomiske tab.

ID-tyveri er, hvis en fremmed bruger dine identifikationspapirer med henblik på økonomisk gevinst. Fx til at oprette en konto, et abonnement eller lignende.

Phishing - hvor du bliver franarret brugernavn, adgangskode, kreditkort- eller netbankoplysninger – er derimod ikke ID-tyveri i denne forbindelse.

Se mere om Hjælp ved Identitetstyveri

Du får op til 12 % rabat, når du samler dine forsikringer hos os – og helt op til 15 %, hvis du også har pension her:

  • 8 % rabat: Indboforsikring + én af disse forsikringer: Hus, Fritidshus, Bil, MC, Ulykke
  • 12 % rabat: Indboforsikring + to af disse forsikringer: Hus, Fritidshus, Bil eller MC, Ulykke
  • 15 % rabat: Indboforsikring + to af disse forsikringer: Hus, Fritidshus, Bil eller MC, Ulykke + pensionsopsparing

Du får samme rabat på dine øvrige forsikringer – fx Båd, Hund og Kat (dog ikke Tophjælp samt rejse-, ejerskifte-, entreprise- og varebilforsikring).

Derudover får du den fordel, at du kun skal betale én selvrisiko (den største), hvis en skade berører flere af dine forsikringer – fx når et indbrud både betyder ødelæggelser på huset og stjålet indbo.

Vær opmærksom på, at du ikke kan kombinere en Topaftale med andre aftaler.

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt