Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Indboforsikring

Bedst i test: Komplet dækning til både ting og ansvar

 • Forbrugerrådet Tænk Penge finder vores pris i bund, men dækning i top
 • Markedets måske bedste tilvalgsdækninger til cykler og elektronik
 • Udvidet vandskadedækning er altid med i pakken
Få en pris

Sådan dækker Indboforsikringen

 • Dine ting ved brand, kortslutning, indbrud, tyveri, storm, vandskader og meget andet
 • Cykler, der bliver stjålet eller udsat for hærværk
 • Tricktyveri fra dit hjem
 • Psykologisk krisehjælp
 • Dit erstatningsansvar for andre personer og andres ting
 • Retshjælp
 • Hjælp ved identitetstyveri

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre

 • Plusskade – dækker dine ting ved pludselige skader
 • Udvidet elektronik – gør individuelle elektronikforsikringer overflødige
 • Cykelkasko – dækker alle skader på din cykel
 • Glas og sanitet – mest til dig, der er lejer

Indboforsikringen dækker ikke

 • Glemte, tabte eller mistede ting
 • Penge, smykker og lignende, hvis dit hjem ikke er låst (medmindre det er et tricktyveri)
 • Tricktyveri andre steder end dit hjem
 • Svide- og glødeskader
 • Dit ansvar, mens du gør nogen en tjeneste
Indboforsikring Bedst i test

Mere om Indboforsikring

Plusskade er en tilvalgsdækning, som næsten alle får brug for. Det er dèn, der dækker, når man ikke kan skyde skylden på en indbrudstyv, en nabo, ild, trafik eller uvejr, men bare er uheldig ...

Fx hvis du falder med en papkasse fuld af porcelæn, taber gryden med tomatsuppe på det lyse gulvtæppe eller snubler, så dine briller falder af og går i stykker ...

Udvidet elektronik dækker alle dine indendørs elektriske apparater ved pixelfejl, funktionsfejl, pludselige skader og skader, som skyldes vand, væske og fugt. Fx hvis du taber kaffe i den bærbare, kameraet ned på klinkerne eller mobilen i toilettet.

Vi erstatter til nyværdi, indtil et apparat er fire år gammelt. På dette tidspunkt ophører dækningen for pixel- og funktionsfejl, mens dækningen for pludselige skader og skader, som skyldes vand eller fugt, fortsætter - dog med gradvist nedsat erstatning år for år.

Også skader, som er omfattet af indbodækningen – fx et tyveri af din mobil – får du nyværdierstatning for de første fire år, når du har tilkøbt udvidet elektronik.

Hvis du bare vil have dækket cykler for tyveri og hærværk, dækker grunddækningen. Som standard dækker vi cykler for op til 15.270 kr., men du kan vælge at forsikre cykler for helt op til 91.620 kr.

Vil du have dækning for alle skader på cyklen – fx hvis den falder af bilen under transport eller du styrter på den – skal du vælge vores tilvalgsdækning: Cykelkasko er i øjeblikket nok markedets allerbedste cykelforsikring.

Du kan styre prisen ved at skrue op eller ned for den særlige selvrisiko på denne dækning. Cykelkasko dækker op til den sum, du vælger til cykler på grunddækningen.

Denne dækning omfatter ruder, indmurede spejle, WC, håndvask, kogeplader m.m. Bor du i eget hus, vil din husforsikring typisk dække skader på disse ting.

Bor du til leje, er det en god ide at spørge din udlejer, om bygningens hus- eller ejendomsforsikring har denne dækning. Har den ikke det, bør du tilvælge den her.

Udvidet vandskadedækning er altid med i grunddækningen på denne Indboforsikring.

Den dækker derfor også:

 • Hvis kloakken løber over efter regnvejr
 • Hvis der siver vand ud fra ikke bare skjulte, men også synlige rør
 • Hvis der kommer fygesne på loftet

En selvrisiko er den del af en skade, du selv dækker. Når en forsikring har en selvrisiko, gør det, at det kun kan betale sig at anmelde skader, der koster mere, end du selv betaler i selvrisiko.

Grunddækningen har en række trin, du kan vælge mellem – højere selvrisiko = billigere forsikring. Derudover kan du tilpasse din selvrisiko på nogle af tilvalgsdækningerne, så de dækker mindre skader.

Når du rejser til udlandet, dækker Indboforsikringen din bagage og ting, du køber på rejsen. Det gælder samme slags skader, som er dækket, når du er hjemme – altså tyveri, brand m.m. Vær opmærksom på, at du altid bør have en rejseforsikring – ikke mindst til lægebehandling og lignende.

Vi hjælper dig med at genvinde kontrollen over din identitet efter identitetstyveri, men dækker ikke de eventuelle økonomiske tab.

ID-tyveri er, hvis en fremmed bruger dine identifikationspapirer med henblik på økonomisk gevinst. Fx til at oprette en konto, et abonnement eller lignende.

Phishing - hvor du bliver franarret brugernavn, adgangskode, kreditkort- eller netbankoplysninger – er derimod ikke ID-tyveri i denne forbindelse. 

Se mere om Hjælp ved Identitetstyveri

Se, hvad vores kunder siger:

Værd at vide om Indboforsikring

Du får op til 12 % rabat, når du samler dine forsikringer hos os – og helt op til 15 %, hvis du også har pension her:

 • 8 % rabat: Indboforsikring + én af disse forsikringer: Hus, Fritidshus, Bil, MC, Ulykke
 • 12 % rabat: Indboforsikring + to af disse forsikringer: Hus, Fritidshus, Bil eller MC, Ulykke
 • 15 % rabat: Indboforsikring + to af disse forsikringer: Hus, Fritidshus, Bil eller MC, Ulykke + pensionsopsparing

Du får samme rabat på dine øvrige forsikringer – fx Båd, Hund og Kat (dog ikke Tophjælp samt rejse-, ejerskifte-, entreprise- og varebilforsikring).

Derudover får du den fordel, at du kun skal betale én selvrisiko (den største), hvis en skade berører flere af dine forsikringer – fx når et indbrud både betyder ødelæggelser på huset og stjålet indbo.

Vær opmærksom på, at du ikke kan kombinere en Topaftale med andre aftaler.

Har du hjemmeboende børn, er deres ting og deres erstatningsansvar altid dækket af din forsikring. Det samme gælder delebørn, når de er hos dig. Hvis du har børn, som flytter hjemmefra, før de er 18, er de dækket, til de fylder 18, så længe de ikke bor sammen med en kæreste. Hvis udeboende børn lejer et værelse ud til en logerende, er den logerende ikke omfattet. 

Landejendomme er næsten altid langt mere komplekse end andre helårsboliger. Bor du sådan, tilbyder vi dig en særlig forsikring, der tager højde for alle forhold – også din indboforsikring.

Ring 44 74 71 12 – bedst hverdage kl. 8-16 – eller se mere her.

Vilkår for Indboforsikring

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre forsikringer