En del af ulykkesforsikring

Tandforsikring

  • Dækker skader på dine tænder - døgnet rundt
  • Tandproteser er også dækket
  • Unge under 28 år kan blive billigere sikret
Kvinde er hos tandlægen og får tjekket sine tænder

Hvad dækker en tandforsikring?

Omkring 50.000 danskere kommer hvert år til skade med deres tænder. Fald- og cykelulykker er de hyppigste årsager til tandskader, men ved nærkampssport er der også stor risiko for tandskader (kilde: Netdoktor).

Har du vores ulykkesforsikring, er du både godt dækket, hvis du kommer til skade med dine tænder eller tandproteser i en ulykke, eller hvis du knækker en tand, når du spiser. Den har nemlig en indbygget tandforsikring, som sikrer dig, hvis dine tænder bliver slået løs under en fodboldkamp, eller du knækker en tand, når du spiser en gulerod. 

Sådan dækker vi tand-og tyggeskader

 Tandforsikringen dækker alle udgifterne til behandling af dine tænder efter en ulykke, og den dækker også, hvis du får en tyggeskade – uanset beløbets størrelse. Det eneste krav er, at du har sørget for at passe dine tænder og jævnligt fået tandeftersyn, lavet huller osv. 
Var dine tænder dårlige før ulykken eller tyggeskaden – fx pga. sygdom eller fordi du ikke var så god til at børste dem – kan du risikere at få nedsat erstatning. 

Dyrker du farlig sport?

Går du til fodbold, håndbold, gymnastik eller lign., er det automatisk dækket af forsikringen. Det er kampsport, motorløb, faldskærmsudspring og andre former for farlig sport ikke. Dyrker du det, skal du huske at tilvælge vores dækning af farlig sport, når du køber din ulykkesforsikring. Så er både du og dine tænder godt sikret.

Vi har en særlig tandforsikring til børn

Børn og unge får gratis tandbehandling gennem skoletandlægen, indtil de fylder 18 år. Med vores børneforsikring kan de også blive sikret, hvis de bliver ramt af en ulykke, mens de er børn, men som først kræver behandling senere. Forsikringen dækker også tyggeskader.

Læs mere om vores børneforsikring

Hvad koster tandforsikringen?

Du kan selv justere dækningen og prisen på din ulykkesforsikring. Ud over tilvalg af farlig sport kan du bl.a. tilvælge strakserstatning, så du får en hurtig udbetaling, hvis du brækker noget eller river et korsbånd over.

Se ulykkesforsikringen og beregn pris

Er du under 28 år, kan du vælge vores ulykkesforsikring til unge. Den giver dig en god dækning – døgnet rundt – til en fordelagtig pris.

Se vores ulykkesforsikring til unge 

Se, hvad vores kunder siger

Andre har også valgt