Ulykkesforsikring

 • God dækning af bl.a. tandskader og briller
 • Tilpas dækningen til dine behov
 • Få op til 15 % samlerabat

Hvad er en ulykkesforsikring?

En ulykkesforsikring dækker, hvis du kommer ud for en ulykke, som giver dig et varigt mén – altså påvirker dig i større eller mindre grad resten af livet. Med en ulykkesforsikring får du en økonomisk erstatning, som kan hjælpe dig videre, hvis uheldet er ude. 

Hvad dækker ulykkesforsikringen?

Dækker
 • Varigt mén – også efter skisport, boldspil og kørsel på MC
 • Varigt mén efter vridskader på arme og ben
 • Dobbelterstatning, hvis du får 30 % varigt mén eller mere
 • Tandskade – vi betaler den nødvendige tandbehandling
 • Skader på briller og solbriller med styrke – hvis de i forbindelse med en personskade sidder på næsen – op til 5.590 kr
 • Behandling hos fysioterapeut, kiropraktor eller akupunktør – i op til et år efter en ulykke
 • Transport fra ulykkesstedet til behandling og hjem – inden for Danmark – hvis ikke du kører med ambulance
 • Psykologisk krisehjælp efter livstruende begivenheder, fx overfald eller trafikuheld

Dækker ikke
 • Invaliditet efter ulykker sket, før forsikringen blev oprettet
 • Invaliditet efter sygdom
 • Tandskader opstået ved tygning og spisning

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre


En ulykkesforsikring med bred dækning

Vores ulykkesforsikring dækker, hvis du kommer ud for en ulykke, som giver dig varigt mén – fx efter boldspil, kørsel på motorcykel, eller hvis du vælter ned af en stige. Udover at sikre dig økonomisk dækker ulykkesforsikringen også behandling hos kiropraktor eller fysioterapeut i op til et år efter ulykken. 


Ulykkesforsikringen dækker dine tænder og briller

I mange ulykkelige situationer kan ulykkesforsikringen hjælpe dig videre med nødvendige udgifter med det samme – også selvom behandlingen af din sag endnu ikke er afsluttet. Fx hvis du ved ulykken får skader på dine tænder eller briller


Bestem selv din invaliditetssum

Når du køber din ulykkesforsikring, skal du vælge en invaliditetssum mellem 500.000 og 6.000.000 kr. Invaliditetssummen er den sum, vi beregner din erstatning ud fra, hvis du skulle få varigt mén efter en ulykke. 

Prisen på din ulykkesforsikring afhænger af, hvor høj en invaliditetssum du vælger – jo lavere en invaliditetssum, jo billigere bliver din ulykkesforsikring. 


Dobbelterstatning ved 30 % varigt mén

Den endelige erstatning kommer, når lægerne kan konstatere, hvor mange procent varigt mén du får. Det er dét antal procent af din valgte invaliditetssum, du får i erstatning – men får du 30 % varigt mén eller mere, før du er 70 år, fordobler vi din erstatning.


Tilpas din ulykkesforsikring til dine behov

Du kan nemt justere ulykkesforsikringen, så den passer til dig. Vælg fx strakserstatning, som giver dig erstatning med det samme ved skader som knoglebrud og ødelagte korsbånd. Dyrker du farlig sport som fx karate, boksning eller motorløb, bør du tilvælge farlig sport til din ulykkesforsikring – så kan du fortsat trygt dyrke din hobby. 


Få hjælp døgnet rundt

Du kan komme i kontakt med os døgnet rundt, året rundt. Får du en skade, kan du enten ringe til os eller anmelde skaden i Mit Topdanmark. Her kan du også følge behandlingen af dine skader.

Uanset, hvordan du foretrækker at anmelde din skade, hjælper vi dig videre hurtigst og bedst muligt.


Saml dine forsikringer og få rabat

Du behøver ikke at have alle dine forsikringer hos os. Men hvis du har, får du op til 12 % samlerabat – og helt op til 15 %, hvis du også har din pension hos os.

Se, hvordan du får samlerabat


Beregn pris og køb din ulykkesforsikring med det samme

Med vores prisberegner kan du nemt og hurtigt beregne prisen på din ulykkesforsikring. Vi har blot brug for nogle oplysninger om dig - så får du prisen på en ulykkesforsikring og kan købe den online med det samme - nemt og hurtigt. 


Beregn pris på din nye ulykkesforsikring – og køb nemt og hurtigt

Beregn pris

Se, hvad vores kunder siger

Spørgsmål og svar om ulykkesforsikringen

Prisen på din ulykkesforsikring afhænger blandt andet af dit job, og hvor godt du vil være dækket. Prisen afhænger også af, hvor høj en invaliditetssum du vælger. Invaliditetssummen er den sum, vi beregner din erstatning ud fra, hvis du får varigt mén efter en ulykke – jo højere invaliditetssum, jo større bliver din erstatning. 

Du kan med vores prisberegner nemt og hurtig få en pris på en ulykkesforsikring. Vi har blot brug for nogle oplysninger om dig, og så får du prisen på en ulykkesforsikring, der passer til dine behov. 

Beregn din pris

Ja, ulykkesforsikringen dækker, hvis du får varige mén efter en ulykke, som sker, mens du er på ferie i udlandet. Forsikringen dækker i nogle tilfælde også tandskader og skader på briller.

Du kan ikke få dækket lægebehandling, hjemtransport osv. Her har du brug for vores rejseforsikring – husk dækning af skisport, hvis du skal stå på ski eller snowboard.

Læs om vores rejseforsikring

Ulykkesforsikringen dækker, hvis du får varige mén efter en ulykke, som sker under almindelig sport som fodbold, håndbold, ridning, skiløb, parkour, surfing mv. Den kan også dække tandskader, skader på briller, behandlingsudgifter mv.

Dyrker du fx karate, boksning, bjergbestigning eller motorløb, har du brug for vores farlig sport-tilvalg. 

Kontakt os

Nej. Godtgørelse for svie og smerte er noget, du har krav på, hvis en anden er skyld i din skade, og du efterfølgende er sygemeldt eller modtager genoptræning. Her skal du kontakte modparten eller modpartens forsikringsselskab og høre nærmere om dine muligheder.

Med en fritidsdækning er du kun dækket i fritiden – deraf navnet. Den er normalt lidt billigere end en heltidsdækning, men til gengæld dækker den heller ikke, hvis du fx hjælper nogle venner med at flytte eller male – altså alt, der har karakter af et stykke arbejde. Hvis du vil undgå at spekulere over, om du er dækket eller ej, anbefaler vi, at du vælger en heltidsdækning.

Er du pensioneret eller af andre grunde ikke i arbejde, skal du have en heltidsdækning.

De fleste vælger en invaliditetssum på 1 mio. kr. – jo større sum, jo bedre er dækningen. Får du fx 10 % mén, og har du valgt en invaliditetssum på 1 mio. kr., får du en erstatning på 100.000 kr. Udbetalingen er skattefri.

At en ulykke giver varige mén, betyder, at skaderne fra ulykken giver dig permanente symptomer.

Når du køber vores ulykkesforsikring, vælger du, om du vil være dækket fra 5 % eller 8 % varige mén. Eksempler på varige mén: 

 • Du mister det yderste led af langfingeren i en savulykke = 5 % varige mén
 • Du kan ikke bøje knæet mere end 90 grader efter et fald på cyklen = 10 % varige mén

Méngraden kan som regel først afgøres, når din tilstand er stabil og varig – ofte ca. et år efter ulykken. På baggrund af beskrivelser i lægejournaler og vha. undersøgelsesresultater fastsætter vi méngraden efter Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings vejledende méntabel:

Se den vejledende méntabel

Du får et gavekort, når du køber nogle af vores forsikringer online.

Gavekortet er en selvbetjeningsrabat, som du kan bruge til at shoppe for. Gavekortet, der udbydes i samarbejde med GoGift, gælder til over 150 butikskæder, som IKEA, Zalando, Magasin, Matas, TUI og mange flere.

Gavekortet fås kun ved gennemført køb online af forsikringerne og kan ikke byttes eller veksles til kontanter. For at GoGift kan udstede gavekortet til dig, videregiver vi dit fornavn, e-mail og kundenummer. Gavekortet er gyldigt i tre år fra udstedelsesdatoen og sendes til dig på e-mail, 14 dage efter din forsikring træder i kraft.

Hvis du har spørgsmål til gavekortet, kan du kontakte GoGift på tlf. 70 89 00 60 eller kundeservice@gogift.dk.
 

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt