Udbyg hus­forsikringen med husejerhjælp

Nyt tilvalg til vejens bedste husforsikring

  • Online rådgivning fra byggetekniske eksperter
  • Gratis brandslukker
  • Hjælp til væltede træer
  • Handicaptilpasning af bolig
  • … og meget mere
Få en pris
Mand med husforsikring står og maler et rødt stakit

Husforsikring med indbygget vicevært

Husejerhjælp er en tilvalgsdækning til vores husforsikring. Det er ikke en traditionel dækning, men en hjælpende hånd til at forebygge og bekæmpe skader på dit hus. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at passe godt på dit hus. 

Du skal have vores nye husforsikring for at kunne købe husejerhjælp. Se alle detaljer om husforsikringen.

Hvad får du?

Få mere at vide

Via Mit Topdanmark får du direkte adgang til personlig rådgivning, sparring og vejledning fra vores erfarne skadebehandlere, der alle har en byggeteknisk baggrund – fx som tømrere, murere, VVS’ere og bygningskonstruktører. 

Spørg om alt i forbindelse med dit hus – både om vedligeholdelse, om installationers drift og om, hvordan du kan forebygge skader. 

Du kan bestille en gratis brandslukkerspray til slukning af små brande. Den fylder ikke meget og giver en god beskyttelse mod mindre brande. Fx ved ovnen, grillen, pejsen og juledekorationen - eller andre steder, hvor risikoen for brand er høj.

Hvis du har store træer på din grund, kan en storm godt skabe bekymring. Har du Husejerhjælp til din husforsikring hjælper vi med fældning eller fritskæring af akut beskadigede træer, der er til fare for mennesker eller bygninger – også udgifterne til at køre træet væk bagefter.

Skulle du eller en anden i husstanden komme ud for en alvorlig ulykke, der gør, at du har brug for at tilpasse huset til den nye situation - fx til at etablere ramper og fjerne dørtrin, giver husejerhjælp en erstatning på 80.000 kr. Beløbet er et supplement til den hjælp, du kan få fra det offentlige, og kan benyttes frit, som du ønsker.

Hvis det rigtig sner, kan det være svært selv at fjerne sneen, så taget ikke tager skade af den tunge vægt – eller når sneen bliver til vand, så der er risiko for, at vandet trænger gennem taget og giver vandskade.

Har du dækningen husejerhjælp, hjælper vi med at fjerne store mængder sne på taget og fygesne, der er trængt ind på loftet.

Hvis hverken svupper, varmt vand eller andre gode husråd hjælper, kan du få hjælp fra os til akut tilstoppede toiletter, håndvaske, gulvafløb og lignende.

Hvis du får en vandskade, som ikke er dækket af forsikringen – fx oversvømmelse fra fjord, hav, sø eller vandløb - sørger vi for, at vandet bliver pumpet væk, og at du får leveret en affugter. Lejen af maskinerne og el-forbrug skal du selv betale.

Ikke alle har store presenninger liggende eller kan selv kravle op på taget og afdække en utæt skorstensinddækning på en regnvejrsnat. Så den klarer vi. Uanset hvilken skade du kommer ud for – og uanset, om skaden er dækket på husforsikringen eller ej - sørger vi for afdækning og lån af presenninger.

Få pris på husejerhjælp

Send dine oplysninger til os, så ringer vi dig op.