Ejerskifte­forsikring

  • Økonomisk sikkerhed til dig, der køber eller sælger en bolig
  • Dækker skjulte skader og ulovlige el- og VVS-installationer
  • Vælg den udvidede forsikring og bliv endnu bedre dækket
Ægtepar, der netop købt hus, står foran hoveddøren. De har både en ejerskifteforsikring og en husforsikring.

Sådan fungerer ejerskifteforsikringen

Det er ikke lovpligtigt at købe en ejerskifteforsikring, men det kan være en rigtig god idé. Forsikringen kan sikre dig mod væsentlige skader, som ikke er nævnt i tilstandsrapporten og el-installationsrapporten. Det kan være problemer med fx tagkonstruktionen, sætningsskader eller ulovlige el- og VVS-installationer.

Du skal beslutte, om du vil købe ejerskifteforsikringen, før du overtager nøglerne – du kan ikke købe den senere. Du kan vælge mellem en 5-årig ejerskifteforsikring og en 10-årig udvidet ejerskifteforsikring.

Sådan dækker viSe, hvad vores kunder siger

Værd at vide om ejerskifteforsikringen

Få overblik over, hvilke ting du skal huske, når du køber bolig – fx hvad du skal gøre, før du skriver under på købsaftalen, og hvilke forhold ved huset du skal være særligt opmærksom på.

Se vores gode råd

Vi har også en side til dig, der er ved at sælge din bolig – se fx hvad du skal gøre for at slippe for dit 10-årige ansvar for fx skjulte bygningsskader og ulovlige el- og VVS-installationer.

Få overblik over dit boligsalg

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt