Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Sådan fungerer vores enkeltrejseforsikring

Enkeltrejseforsikringen dækker en specifik rejse, uanset om du rejser i kort eller lang tid. Du vælger selv, om forsikringen skal gælde i Europa eller hele verden, og om du også vil være dækket, hvis du fx må afbestille din rejse. Du kan også bruge enkeltrejseforsikringen som tillæg til vores Årsrejseforsikring, hvis du skal være væk længere end 60 dage i træk.

Sådan dækker vi

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre


Se, hvad vores kunder siger

Værd at vide om rejseforsikring

Der er stor forskel på, hvad MasterCard-rejseforsikringer dækker. Nogle har fx det krav, at rejsen skal være købt med kortet, før du er dækket. Andre, at din familie skal rejse sammen for at være dækket. Kontakt derfor kortudstederen for at være på den sikre side – eller køb en af vores rejseforsikringer, som dækker langt det meste, du kan komme ud for på rejsen.

I Mit Topdanmark kan du altid se, hvad din rejseforsikring dækker og ikke dækker.

Se din dækning i Mit Topdanmark

Drejer det sig om et specifikt spørgsmål, og har du ikke mod på at nærlæse dine vilkår, kan du måske finde svaret her i stedet:

Se hyppige spørgsmål om dækning

Hvordan sikrer jeg huset mod indbrudstyve? Hvad er forskellen på det gule og det blå kort? Har jeg brug for at blive vaccineret? Få svarene her, hvor vi har samlet vores bedste råd til før, under og efter rejsen:

Få gode råd om rejse

Hvis du har brug for akut hjælp, mens du er i udlandet, skal du ringe til Rejsehjælp på +45 44 74 50 00. Vores dansktalende alarmcentral svarer døgnet rundt!

Ring altid til Rejsehjælp, før du går til læge. Husk at gemme regninger, kvitteringer og anden form for dokumentation for alt, du ønsker at få erstattet.

Få Rejsehjælps nummer sendt til din mobil

Send en SMS til 1204 med teksten top rejse (koster alm. SMS-takst). Så får du straks en SMS tilbage med nummeret til Rejsehjælp. Du får også et link, så du kan gemme nummeret i dine kontakter.

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt