Hunden sidder i skovbunden blandt mælkebøtter. Ejeren har en hundeforsikringen.

Hunde­forsikring

God behandling af en trofast ven

  • God dækning til en fast lav pris
  • Livsvarig dækning – også på sygeforsikring
  • Rådgivning og skadebehandling af veterinærfagligt personale
Beregn pris

Sådan fungerer hundeforsikringen

Har du hund, skal du også have en ansvarsforsikring. Du kan supplere hundeforsikringen med en sygeforsikring, som dækker, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade.

Hvad dækker hundeforsikringen?

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedreSe, hvad vores kunder siger

Spørgsmål og svar om hundeforsikringen

Du betaler en fast selvrisiko på 750 kr. + 10 % af den resterende dyrlægeregning. Hvis de udgifter, vi dækker, er på 10.000 kr., skal du altså selv betale 750 + 925, dvs. 1.675 kr. – resten af regningen betaler vi.

I skemaet her kan du se eksempler på priser på behandling af typiske skader, samt det tilskud hundeforsikringen (sygeforsikringen) ville give.

Eksempler på, hvordan hundeforsikringen kan dække
Dyrlægeafgift* Selvrisiko** Vi dækker
Brækket ben 14.792 kr. 2.154 kr. 12.638 kr.
Kejsersnit (enkelte hunderacer undtaget) 9.325 kr. 1.607 kr. 7.718 kr.
Underlivsbetændelse 9.811 kr. 1.656 kr.  8.155 kr.

* Baseret på Topdanmarks erfaringer
** Fast selvrisiko på 750 kr. + variabel selvrisiko på 10 %

En række dækninger ophører automatisk, når hunden bliver et vist antal år. Vilkårsteksten vil fremover præcisere, at ophøret sker ved udgangen af forsikringsperioden, hvor hunden fylder det antal år, som udløser ophøret.

Beskyt din hund mod smitsomme sygdomme med en vaccination – din hund bliver bl.a. udsat for smitte, når I er ude at gå tur, og når den er i kontakt med andre hunde.

For at opnå den bedste beskyttelse, skal din hund vaccineres med et til tre års mellemrum. Planlæg derfor sammen med din dyrlæge et vaccinationsprogram, så din hund kan undgå de hyppigste smitsomme sygdomme.

Hvis du har vores udvidede sygeforsikring, dækker vi udgifter til dyrlægeordineret receptpligtig medicin med op til 2.193 kr. om året. 

 

 

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt