Få samlerabat på dine forsikringer

Som kunde hos os kan du spare helt op til 15 % ved at samle dine forsikringer og din pension hos os. Du får desuden nøgledækning til din bil.

Få op til 15 % samlerabat

Herunder kan du se, hvilke rabat-sats du kan få, og hvilke forsikringer du skal have. Desuden har vi andre fordele som nøgledækninger og rabataftaler som du kan læse mere om længere nede på siden.

 

Rabat Du skal have
  • Indboforsikring
  • Én af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil, MC, ulykke

 

Rabat Du skal have
  • Indboforsikring
  • To af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil, MC, ulykke*

 

Rabat

Du skal have

  • Indboforsikring
  • To af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil, MC, ulykke*
  • Pensionsordning


*Rabatten gælder, hvis forsikringerne er forskellige, men ikke, hvis du fx køber en indboforsikring og to bilforsikringer.
 

Nøgledækning til din bil

Mister du din bilnøgle, koster det dig ikke noget at få en ny. Med nøgledækning får du dækket dine udgifter til en ny nøgle, hvis du fx får stjålet eller på anden måde mister din bilnøgle, eller den går i stykker ved en pludselig skade – uden at du skal betale en eventuel selvrisiko på din kaskoforsikring. 

Du får nøgledækning til din bil, hvis du har forsikret din bil med kaskodækning hos os. Vær opmærksom på, at der gælder særlige vilkår for nøgledækning.
 

Forbehold

En aftale om samlerabat er noget ekstra vi tilbyder vores kunder ud over selve din forsikringsaftale med Topdanmark Forsikring. Det betyder, at reglerne for varsling er anderledes, og vi kan derfor med en måneds varsel til den første i en måned opsige eller ændre i alle forhold i aftalen om samlerabat. Fordelene gælder, så længe Topdanmark ønsker at tilbyde dem.  Vi meddeler eventuelle ændringer i aftalen om samlerabat her på hjemmesiden. Dog varsler vi ændringer i rabat i overensstemmelse med de varslingsbestemmelser, der gælder i vilkårene. 


Opsigelse og ophør af samlerabat

Rabatten stopper automatisk på alle forsikringer den dato, hvor du ikke længere opfylder kravene til – helt eller delvis – at modtage rabat. Du kan fx falde fra en rabat på 15 % til 8 % eller 0 %, hvis du ikke længere har din indboforsikring. Du vil derefter modtage en opkrævning, der svarer til den rabat, der ikke længere gælder for den resterende del af forsikringsperioden.

 

Særlige aftaler

Fordele gennem Nordea

Som kunde i Nordea kan du få ekstra fordele hos os. Du kan bl.a. få op til 16 % rabat på dine forsikringer. 

 

Se dine fordele

Grupperabatter

En række virksomheder og foreninger har gruppeaftaler med os, så deres ansatte og medlemmer får adgang til særlige fordele.

 

Få mere at vide

Fordele gennem NærBrand

Bor du på Lolland-Falster, i Fjends, i Salling-Lemvig eller på Viborgegnen, kan du få billigere forsikringer og mulighed for bonus.

 

Se dine fordele