Forsikring via Nordea: Særlige fordele for private

Begynd med vores indboforsikring

 • Forsikringer til det hele
 • Få op til 16 % rabat. 
Få et tilbud
Entusiastiske pensionskunder

Nordea-kunder vil føle sig hjemme her

I Topdanmark gør vi tingene ligesom Nordea – dvs. ordentligt, nærværende og på dine præmisser. Det vil også sige ansigt til ansigt nede i banken – eller digitalt i en fart, når det ind imellem er dét, der passer dig.

 

Saml dine forsikringer og få op til 16 % rabat

Din fordel som kunde i Nordea er ekstra 4 % rabat på indboforsikringen, hus- og fritidshusforsikring, bil- og motorcykelforsikringer og ulykkesforsikringer til både børn og voksne.

Indboforsikring er din indgang til rabat. Med den og én anden forsikring til hus, fritidshus, bil, motorcykel eller ulykke (også til børn) får du i alt 12 % rabat. Har du indboforsikringen og to andre af de nævnte forsikringer, får du i alt 16 % rabat. Rabatten gælder kun, hvis forsikringerne er forskellige. Den gælder ikke, hvis du fx køber en indboforsikring og to motorforsikringer (bilforsikring eller motorcykelforsikring).

 

Sammen med Nordea kan vi hjælpe dig med:

 • At sikre hele din økonomi 
 • Skadehjælp 24/7 – lynhurtigt online eller akut i telefonen
 • Nærværende og kompetent rådgivning om forsikring

 
Sundhedshjælp – tag lægen med dig overalt

Samler du dine forsikringer hos os, får du gratis adgang til Sundhedshjælp, som er et supplement til din egen praktiserende læge. Du får adgang til lægekonsultation via mobil, tablet eller computer alle ugens dage fra kl. 6-21 – uanset, hvor du befinder dig. Sundhedshjælp kan også hjælpe dig med at få en vurdering fra eksperter fra hele verden, hvis du fx er blevet alvorligt syg og er i tvivl om din behandling eller usikker på en planlagt operation.

Du, din partner og hjemmeboende børn har alle ubegrænset adgang til Sundhedshjælp.  Det eneste krav er, at du skal have din indboforsikring + enten hus-, fritidshus-, bil-, MC-, ulykkes- eller børneforsikring hos Topdanmark.

Læs mere om Sundhedshjælp

 

Nøgledækning til bil – vi hjælper dig med en ny nøgle

Mister du din bilnøgle, koster det dig ikke noget at få en ny. Med nøgledækning får du dækket dine udgifter til en ny nøgle, hvis du fx får stjålet eller på anden måde mister din bilnøgle, eller den går i stykker ved en pludselig skade – uden at du skal betale en eventuel selvrisiko på din kaskoforsikring. 

Du får nøgledækning til din bil, hvis du har forsikret din bil med kaskodækning hos Topdanmark. Vær opmærksom på, at der gælder særlige vilkår for nøgledækning.
 

Forbehold

Nordea-aftaler er noget ekstra, vi tilbyder vores kunder, ud over selve din forsikringsaftale med Topdanmark Forsikring. Det betyder, at reglerne for varsling er anderledes, og vi kan derfor med en måneds varsel til den første i en måned opsige eller ændre i alle forhold i Nordea-aftalen. Fordelene gælder, så længe Topdanmark ønsker at tilbyde dem. Vi meddeler eventuelle ændringer i Nordea-aftalen her på hjemmesiden. Dog varsler vi ændringer i rabat i overensstemmelse med de varslingsbestemmelser, der gælder i vilkårene. 

Det vil i øvrigt altid være evt. særlige vilkår i aftalen mellem Topdanmark og Nordea, der er gældende. 

 

 

 

 

Erhvervsforsikringer

 • Få et tæt og samlet økonomisk sikkerhedsnet
 • Netbanksforsikring til halv pris
 • Få nærværende, kompetent rådgivning

Læs mere om dine muligheder

Er du under 28 år?

 • Få indboforsikring til unge til særpris: fra 103 kr./md.
 • Vi dækker også dit ansvar
 • Flere forsikringer = mere rabat

Læs mere om dine muligheder