Kvinden med bilforsikringen nyder udsigten over vandet mens hun læner sig op af sin bil

Bilforsikring

Slip bekymringerne - beregn pris og køb nu

 • Bliv elitebilist på 3 år, uanset alder
 • Få op til 15 % samlerabat
 • Vælg ekstra dækninger efter dit behov
Beregn pris på bilforsikring

Hvilken bilforsikring skal jeg vælge?

Som bilejer i Danmark er det lovpligtigt, at du har en ansvarsforsikring. Den dækker, hvis du gør skade på andre personer eller andres ting.

Vores bilforsikring indeholder også en række andre forsikringer som fx kaskoforsikring og førerdækning, der er rigtigt gode at have som bilist. Derudover kan du justere din bilforsikring og vælge mellem en række tilvalgsdækninger, så du fx er dækket, hvis du står med en irriterende bule efter en tur i indkøbscentret.

Herunder kan du se, hvad bilforsikringen og de forskellige tilvalg dækker.
 

Hvad dækker bilforsikringen?

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre

Særligt til dig med leasingbil

Særligt til dig med hjemmeboende børn


Vælg en bilforsikring, der passer til dig

Hos os får du en af landets bedste bilforsikringer, som sikrer dig, hvis uheldet er ude. Du kan nemt beregne pris og købe din  bilforsikring online med det samme. 


Ansvar – hvis du gør skade på andre

Ansvarsforsikringen er en del af vores bilforsikring. Den dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre eller deres ting i forbindelse med et uheld eller en ulykke. Som bilejer er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring.


Kasko – dækker din bil ved tyveri og hærværk

Vores bilforsikring indeholder også kaskoforsikring, som er det, de fleste forbinder med en bilforsikring. Med kaskoforsikringen er du dækket, hvis der sker skade på din bil efter fx et trafikuheld. Forsikringen dækker også, hvis din bil får en bule, bliver stjålet eller udsat for hærværk. Læs mere om Kaskoforsikring


Hvad koster en bilforsikring?

Prisen på bilforsikringen afhænger bl.a. af din alder, din bil, og hvor meget du kører. Prisen på bilforsikringen afhænger også af, hvor høj en selvrisiko du vælger, og hvor godt du vil være dækket.


Hvordan kan jeg få en billigere bilforsikring?

 • Højere selvrisiko: Jo højere en selvrisiko du vælger, jo mere betaler du selv ved en eventuel skade – men jo billigere bliver din bilforsikring også.
 • Kør mindre om året: Jo færre antal kilometer du kører pr. år, jo billigere bliver din bilforsikring. Det er dog vigtigt, at du vælger kilometer nok, da du ellers risikerer at få nedsat erstatning for en skade.
   

Gør din bilforsikring endnu bedre

Du kan tilvælge yderligere dækninger til din bilforsikring som fx vejhjælp og parkeringsskade, så forsikringen passer til dine behov. Vi har også tilvalg, der passer til dig, der leaser din bil eller har hjemmeboende børn med kørekort.


Få hurtig erstatning og hjælp døgnet rundt

Du kan komme i kontakt med os døgnet rundt, året rundt. Får du en skade, kan du enten ringe til os eller anmelde skaden i Mit Topdanmark. Her kan du også følge behandlingen af dine skader.


Saml dine forsikringer og få rabat

Du behøver ikke at have alle dine forsikringer hos os. Men hvis du har, får du op til 12 % samlerabat – og helt op til 15 %, hvis du også har din pension hos os.

Se, hvordan du får samlerabat


Beregn pris og køb din bilforsikring med det samme

Du kan nemt beregne prisen på en forsikring til din bil. Vi har blot brug for et par oplysninger om dig og din bil – så modtager du prisen på en bilforsikring. Du kan købe bilforsikringen online med det samme - nemt og hurtigt.


Se, hvad vores kunder siger

Spørgsmål og svar om bilforsikringen

Ja - forsikringen giver dig frit værkstedsvalg, så du bestemmer selv, hvilket værksted der skal udbedre din skade.

Du kan blive elitebilist på blot 3 år, uanset din alder.

 • Hvis du hvert år kører væsentligt færre kilometer, end du har valgt, betaler du for meget for din forsikring
 • Hvis du hvert år kører væsentligt flere kilometer, end du har valgt, risikerer du nedsat erstatning, hvis du får en skade

Sådan ændrer du dit kilometervalg

Du kan ændre dine kilometer i Mit Topdanmark. Husk at aflæse din kilometertæller, før du logger ind. 

Angiv nye kilometer

På de fleste af dine forsikringer har du en selvrisiko. Når du får udbetalt erstatning, er selvrisikoen trukket fra.

Se din selvrisiko i Mit Topdanmark

Værd at vide om selvrisiko

 • Du bestemmer selv størrelsen på din selvrisiko – på visse forsikringer ned til 0 kr.
 • Selvrisikoen stiger en lille smule hvert år i takt med den generelle prisudvikling
 • Du betaler altid kun én selvrisiko – også selv om din skade involverer flere forsikringer

Den nemmeste og hurtigste måde at få vejhjælp på i Danmark er at gå herind fra din mobil: https://tophjaelp.falck.dk/


Ellers kan du altid ringe:

Få oplysningerne sendt til din mobil

Send en SMS med teksten top vejhjælp til 1204. Så får du numre og link retur og har dem lige ved hånden, hvis du får brug for dem. 

Hent et print selv-kort

Du kan også hente et print selv-kort, hvis du foretrækker at have vejhjælpens telefonnummer i en fysisk udgave – fx opbevaret i bilen. 

Læs mere om vejhjælp

Dyre og hurtige biler og motorcykler er i særlig grad udsat for tyveri. For nogle biler og motorcykler er det derfor et krav, at de skal have installeret sporingsenhed, men i princippet er det en god ide for alle biler og motorcykler. Derfor tilbyder vi gratis alarmovervågning til kunder, der vælger at få installeret sporingssystemet WT600 3 G fra Aktiv Connect.

Læs mere om sporingssystemer

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt