Bilforsikring

 • Bliv elitebilist på 3 år, uanset alder
 • Vælg ekstra dækninger efter dit behov
 • Få op til 12 % samlerabat og adgang til Sundhedshjælp
Beregn uden nummerplade
En dame står foran sin bil, hun ser ned i hendes telefon og smiler.

Hvilken bilforsikring skal jeg vælge?

Som bilejer i Danmark er det lovpligtigt, at du har en ansvarsforsikring. Den dækker, hvis du gør skade på andre personer eller andres ting.

Vores bilforsikring indeholder også en række andre forsikringer som fx kaskoforsikring og førerdækning, der er rigtigt gode at have som bilist. Derudover kan du justere din bilforsikring og vælge mellem en række tilvalgsdækninger, så du fx er dækket, hvis du står med en irriterende bule efter en tur i indkøbscentret.

Herunder kan du se, hvad bilforsikringen og de forskellige tilvalg dækker.
 

Hvad dækker bilforsikringen?

Dækker
 • Skader, du eller andre laver med din bil, som du skal erstatte
 • Dit erstatningsansvar for skader på passagerer i din bil

Dækker ikke
 • Skader på dig selv, samt dine og din ægtefælles/samlevers ting, biler og anhængere

Kaskoforsikring er det, de fleste forstår ved ”bilforsikring”. Det er nemlig den, der hjælper, hvis bilen bliver stjålet, får ridser eller buler. Ved trafikuheld, tyveri og totalskade bliver du særligt glad for en bilforsikring med kasko.

Dækker
 • Skader på bilen, fx ved trafikuheld og parkering
 • Hvis bilen bliver stjålet – eller afhentning af bilen efter tyveri
 • Transport til nærmeste værksted efter et uheld, hvor bilen ikke kan køre videre
 • Reservedele for op til 20.000 kr. i aflåst rum
 • Ekstra for elbiler: 0 kr. i selvrisiko ved skade på ladekablet
 • Ekstra for elbiler: 0 kr. i selvrisiko ved skade på ladeboksen (forudsætter, at du har en hus-, fritidshus- eller indboforsikring, som dækker skaden)
 • Lånebil uden beregning (gælder kun, hvis du vælger et af vores anbefalede værksteder)

Dækker ikke
 • Hvis du fylder forkert brændstof på
 • Tyveri, hvis nøglen var opbevaret i eller ved bilen

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre

Bilforsikring ved leasing

Særligt til dig med hjemmeboende børn


Vælg en bilforsikring, der passer til dig

 Hos os får du en af landets bedste bilforsikringer, som sikrer dig, hvis uheldet er ude. Du kan nemt beregne pris og købe din bilforsikring online med det samme. 


Ansvarsforsikring – hvis du gør skade på andre

Ansvarsforsikringen er en del af vores bilforsikring. Den dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre eller deres ting i forbindelse med et uheld eller en ulykke. Som bilejer er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring.


Kaskoforsikring – dækker din bil ved tyveri og hærværk

Vores bilforsikring indeholder også kaskoforsikring, som er det, de fleste forbinder med en bilforsikring. Med kaskoforsikringen er du dækket, hvis der sker skade på din bil efter fx et trafikuheld. Forsikringen dækker også, hvis din bil får en bule, bliver stjålet eller udsat for hærværk. Læs mere om kaskoforsikring.


Hvad er den bedste bilforsikring?

Den bedste bilforsikring er den, som passer bedst til dine behov. Det er dog ikke muligt at komme med et entydigt svar på, hvad den bedste bilforsikring indeholder.

Når det kommer til forsikringer, er de bedste forsikringer, dem som dækker dit behov. Det er dog vigtigt, at du ikke er underforsikret, hvis uheldet er ude. På den anden side er det også vigtigt ikke at være overforsikret, da du her vil risikere at komme til at betale for meget for dine forsikringer.

Du kan i vores beregner indtaste dine behov og få en pris på din næste bilforsikring.


Hvordan kan jeg få en billig bilforsikring?

 • Højere selvrisiko: Jo højere en selvrisiko du vælger, jo mere betaler du selv ved en eventuel skade – men jo billigere bliver din bilforsikring også.
 • Kør mindre om året: Jo færre antal kilometer du kører pr. år, jo billigere bliver din bilforsikring. Det er dog vigtigt, at du vælger kilometer nok, da du ellers risikerer at få nedsat erstatning for en skade.
   

Kan jeg få en billigere bilforsikring?

Ja, ved valg af højere selvrisiko

Jo højere din selvrisiko er, jo mere betaler du selv for en skade – og jo billigere bliver din forsikring. Kontakt os, hvis du vil ændre den.

Ja, hvis du vælger at køre mindre 

Du betaler forsikring for et antal kilometer pr. år. Det er vigtigt, at du vælger kilometer nok, da du ellers risikerer at få nedsat erstatning for en skade. Hvis du har valgt for mange kilometer, sparer du dem sammen til senere år, men kan vælge at købe forsikring til færre kilometer pr. år i stedet.

Ja, hvis du bruger vores rabatmuligheder

Du har mulighed for at få rabat på flere af vores forsikringer - bl.a. ved at samle alle dine forsikringer her.

Gør din bilforsikring endnu bedre

Du kan tilvælge yderligere dækninger til din bilforsikring som fx vejhjælp og parkeringsskade, så forsikringen passer til dine behov. Vi har også tilvalg, der passer til dig, der leaser din bil eller har hjemmeboende børn med kørekort.


Få hurtig erstatning og hjælp døgnet rundt

Du kan komme i kontakt med os døgnet rundt, året rundt. Får du en skade, kan du enten ringe til os eller anmelde skaden i Mit Topdanmark. Her kan du også følge behandlingen af dine skader.


Vi har også bilforsikring til elbiler

Vores bilforsikring dækker naturligvis også, hvis du har en elbil. Vi kan bl.a. dække skader på bilens batteri og ladekabel, og hvis du løber tør for strøm. 

Læs mere om forsikring til elbil


Beregn pris og køb din bilforsikring online

Du kan nemt beregne prisen på en forsikring til din bil. Vi har blot brug for et par oplysninger om dig og din bil – så modtager du prisen på en bilforsikring. Du får derfor et uforpligtende tilbud på din bilforsikring, og du kan købe bilforsikringen online med det samme - nemt og hurtigt. 


 

 

 

Se, hvad vores kunder siger

Spørgsmål og svar om bilforsikringen

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt