Efter sammenstød har bilen fået store skader på fronten.

Bilforsikring

 • Bliv elitebilist på 3 år, uanset alder
 • Få op til 15 % samlerabat
 • Vælg ekstra dækninger efter dit behov

Gavekort - 500 kr. til GoGift, hvis du køber bilforsikring online.

Lige nu får du et gavekort på 500 kr. ved køb af bilforsikring online. Gavekortet er en selvbetjeningsrabat, som kan bruges til at shoppe for.

Beregn pris på bilforsikring

Hvilken bilforsikring skal jeg vælge?

Som bilejer i Danmark er det lovpligtigt, at du har en ansvarsforsikring. Den dækker, hvis du gør skade på andre personer eller andres ting.

Vores bilforsikring indeholder også en række andre forsikringer som fx kaskoforsikring og førerdækning, der er rigtigt gode at have som bilist. Derudover kan du justere din bilforsikring og vælge mellem en række tilvalgsdækninger, så du fx er dækket, hvis du står med en irriterende bule efter en tur i indkøbscentret.

Herunder kan du se, hvad bilforsikringen og de forskellige tilvalg dækker.
 

Hvad dækker bilforsikringen?

Dækker
 • Skader, du eller andre laver med din bil, som du skal erstatte
 • Dit erstatningsansvar for skader på passagerer i din bil

Dækker ikke
 • Skader på dig selv, samt dine og din ægtefælles/samlevers ting, biler og anhængere

Kaskoforsikring er det, de fleste forstår ved ”bilforsikring”. Det er nemlig den, der hjælper, hvis bilen bliver stjålet, får ridser eller buler. Ved trafikuheld, tyveri og totalskade bliver du særligt glad for en bilforsikring med kasko.

Dækker
 • Skader på bilen, fx ved trafikuheld og parkering
 • Hvis bilen bliver stjålet – eller afhentning af bilen efter tyveri
 • Transport til nærmeste værksted efter et uheld, hvor bilen ikke kan køre videre
 • Reservedele for op til 20.000 kr. i aflåst rum

Dækker ikke
 • Leje af erstatningsbil
 • Hvis du fylder forkert brændstof på
 • Tyveri, hvis nøglen var opbevaret i eller ved bilen

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre

Særligt til dig med leasingbil

Særligt til dig med hjemmeboende børn


Vælg en bilforsikring, der passer til dig

Hos os får du en af landets bedste bilforsikringer, som sikrer dig, hvis uheldet er ude. Du kan nemt beregne pris og købe din  bilforsikring online med det samme. 


Ansvar – hvis du gør skade på andre

Ansvarsforsikringen er en del af vores bilforsikring. Den dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre eller deres ting i forbindelse med et uheld eller en ulykke. Som bilejer er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring.


Kasko – dækker din bil ved tyveri og hærværk

Vores bilforsikring indeholder også kaskoforsikring, som er det, de fleste forbinder med en bilforsikring. Med kaskoforsikringen er du dækket, hvis der sker skade på din bil efter fx et trafikuheld. Forsikringen dækker også, hvis din bil får en bule, bliver stjålet eller udsat for hærværk. Læs mere om Kaskoforsikring


Hvordan kan jeg få en billigere bilforsikring?

 • Højere selvrisiko: Jo højere en selvrisiko du vælger, jo mere betaler du selv ved en eventuel skade – men jo billigere bliver din bilforsikring også.
 • Kør mindre om året: Jo færre antal kilometer du kører pr. år, jo billigere bliver din bilforsikring. Det er dog vigtigt, at du vælger kilometer nok, da du ellers risikerer at få nedsat erstatning for en skade.
   

Gør din bilforsikring endnu bedre

Du kan tilvælge yderligere dækninger til din bilforsikring som fx vejhjælp og parkeringsskade, så forsikringen passer til dine behov. Vi har også tilvalg, der passer til dig, der leaser din bil eller har hjemmeboende børn med kørekort.


Få hurtig erstatning og hjælp døgnet rundt

Du kan komme i kontakt med os døgnet rundt, året rundt. Får du en skade, kan du enten ringe til os eller anmelde skaden i Mit Topdanmark. Her kan du også følge behandlingen af dine skader.


Saml dine forsikringer og få rabat

Du behøver ikke at have alle dine forsikringer hos os. Men hvis du har, får du op til 12 % samlerabat – og helt op til 15 %, hvis du også har din pension hos os.

Se, hvordan du får samlerabat


Beregn pris og køb din bilforsikring med det samme

Du kan nemt beregne prisen på en forsikring til din bil. Vi har blot brug for et par oplysninger om dig og din bil – så modtager du prisen på en bilforsikring. Du kan købe bilforsikringen online med det samme - nemt og hurtigt.


Se, hvad vores kunder siger

Spørgsmål og svar om bilforsikringen

Prisen på din bilforsikring afhænger bl.a. af

 • din alder
 • din bil
 • hvor meget du kører
 • hvor godt du vil være dækket og hvor høj din selvrisiko skal være

Du kan med fordel bruge vores prisberegner til at finde din pris. Vi har blot brug for en række oplysninger om dig og din bil, så får du prisen på en bilforsikring, der passer til dine behov. 

Beregn pris

Din bilforsikring bliver billigere, jo mere anciennitet du får - dvs. jo længere tid du har kørt bil, og jo længere tid du har haft din bilforsikring. Har du hjemmeboende børn, kan de allerede nu optjene anciennitet gennem din bilforsikring. Det betyder, at de kan købe en billigere bilforsikring senere.

Din bilforsikring giver dig mulighed for at vælge et klimavenligt drive-in-værksted (se mere herunder) eller et fordelsværksted. Vælger du et Topdanmark-fordelsværksted, får du en række fordele – bl.a. gratis lånebil, længere garanti samt vask og støvsugning. Du kan også lade dit eget værksted stå for reparationen.

Har din bil fået mindre buler, skrammer eller ridser?

Så kan du få din bil repareret på et klimavenligt drive-in-værksted i Ballerup. Reparationen tager kun to timer, og samtidig gør du noget godt for klimaet – værkstedet udleder nemlig 95 % mindre CO2.

Ring til os på 44 74 42 65, hvis du vil høre mere.
 

Du kan blive elitebilist på blot 3 år, uanset din alder. Når du bliver elitebilist, har du nået den højeste anciennitet og den laveste pris på din bilforsikring.

 • Hvis du hvert år kører væsentligt færre kilometer, end du har valgt, betaler du for meget for din bilforsikring
 • Hvis du hvert år kører væsentligt flere kilometer, end du har valgt, risikerer du nedsat erstatning, hvis du får en skade

Sådan ændrer du dit kilometervalg

Du kan ændre dine kilometer i Mit Topdanmark. Husk at aflæse din kilometertæller, før du logger ind. 

Angiv nye kilometer

Skal jeg selv betale selvrisikoen, eller trækker I den fra i erstatningen?

Normalt sender vi dig en regning på den selvrisiko, du har valgt at have på din forsikring. 

Det er kun, hvis din bil  bliver totalskadet, at du får penge udbetalt fra din forsikring. Andre skader afregner vi direkte med værkstedet. Har din bil lavet en ansvarsskade, afregner vi skaden med modpartens værksted eller forsikringsselskab.

Jeg ved ikke, hvem der har lavet skaden - skal jeg betale selvrisiko?

Du skal selv betale selvrisikoen, hvis du ikke ved, hvem der har lavet skaden på din bil - fx hvis du kommer ud fra supermarkedet og opdager en bule i kofangeren, og der ikke er nogen vidner. 

Hvis du har tilvalgt vejhjælp til din bilforsikring, kan du nemt og hurtigt få hjælp.
Den nemmeste og hurtigste måde at få vejhjælp på i Danmark er at gå herind fra din mobil: https://tophjaelp.falck.dk/


Ellers kan du altid ringe:

Få oplysningerne sendt til din mobil

Send en SMS med teksten top vejhjælp til 1204. Så får du numre og link retur og har dem lige ved hånden, hvis du får brug for dem. 

Hent et print selv-kort

Du kan også hente et print selv-kort, hvis du foretrækker at have vejhjælpens telefonnummer i en fysisk udgave – fx opbevaret i bilen. 

Læs mere om vejhjælp

Dyre og hurtige biler og motorcykler er i særlig grad udsat for tyveri. For nogle biler og motorcykler er det derfor et krav i vores bilforsikring, at de skal have installeret sporingsenhed. Men i princippet er det en god ide for alle biler og motorcykler. Derfor tilbyder vi gratis alarmovervågning til vores kunder med bilforsikring, der vælger at få installeret sporingssystemet WT600 3 G fra Aktiv Connect.

Læs mere om sporingssystemer

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt