Forsikringer

Tre personer træner udendørs i t-shirts, med lukkede øjne i en yogastilling
En hjælpende hånd til din sundhed
Sundhedsforsikring
Gennem Dansk Sundhedssikring tilbyder vi sundhedsforsikringer til dig, der skaber tryghed, uanset hvor du befinder dig i livet. Vælg mellem 5 forsikringer: Basis, Flex, Senior, Alvorlig Sygdom og Familie 360.
Dine forsikringer er tilpasset til fremtidens klimaforandringer

Vi har gennemgået vores forsikringer for at sikre, at alle vores kunder er godt dækket ved fremtidens klimaforandringer, som fx storme, naturbrande og skybrud. Læs mere om, hvordan vi tilpasser dine forsikringer til fremtiden.

Når uheldet er ude, kan en forsikring hjælpe dig

Det er altid en god idé at have en ordentlig forsikring. En forsikring hjælper dig nemlig, hvis uheldet er ude – og du undgår at stå alene med en stor regning. Måske bryder nogen ind i dit hus, eller måske kommer du ud for en ulykke. Med en forsikring er du sikret økonomisk hjælp og rådgivning, når du har mest brug for det. 


Forsikringer til alt det vigtige

Vi har forsikringer til alt det vigtige i dit liv, hvad end det er dine børn, dit hjem, din bil eller dig selv. Fx dækker vores indboforsikring tingene i dit hjem, mens vores bilforsikring dækker din bil i tilfælde af tyveri og skader. Vi har også forsikringer, der dækker dine børn, kæledyr eller dig selv, hvis I kommer til skade eller bliver alvorligt syge. 


Hvilke forsikringer er lovpligtige?

Der findes en række forsikringer, som er lovpligtige at have. Det drejer sig om:

  • Ansvarsforsikring til dit køretøj (fx bil, motorcykel eller knallert)
  • Ansvarsforsikring til din hund eller hest
  • Ansvarsforsikring til speedbåd, vandscooter og jetski
  • Kaskoforsikring til dit køretøj, hvis du har lånt penge til at finansiere dette
  • Brandforsikring til din ejerbolig, hvis du har lånt penge til finansieringen


Tilvælg dækning for endnu større tryghed

Vi ved, at alle mennesker har forskellige behov. Du kan derfor nemt justere dine forsikringer, så de passer til dig og dine behov. Du kan derfor tilvælge fx vejhjælp til din bil eller udvidet dækning til din elektronik.


Køb dine forsikringer online

I Mit Topdanmark kan du nemt og hurtigt få overblik over dine forsikringer. Her kan du fx se, hvad dine forsikringer dækker, din selvrisiko, og hvad du betaler. Du kan også anmelde og følge skader. 

Forsæt i Mit Topdanmark


Din forsikring kan give dig hurtig erstatning og hjælp døgnet rundt

Du kan komme i kontakt med os døgnet rundt, året rundt. Får du en skade, kan du enten ringe til os eller anmelde skaden online. I mange tilfælde modtager du erstatningen med det samme.

Uanset hvordan du foretrækker at anmelde din skade, hjælper vi dig videre hurtigst og bedst muligt.


Saml dine forsikringer og få rabat

Du behøver ikke at have alle dine forsikringer hos os. Men hvis du har, får du op til 12 % samlerabat og fri adgang til Sundhedshjælp.

Se, hvordan du får samlerabat 


Få rabat med gruppe- og fordelsaftaler

En række virksomheder og foreninger har aftaler med os, så deres ansatte og medlemmer får adgang til særlige fordele og rabatter på deres forsikringer.

 Se, om din arbejdsplads eller forening har en gruppeaftale


Desuden har vi fordelsaftaler for kunder i Nordea og NærBrand

Fordele med Nordea 
Fordele med NærBrand


Skift selskab nemt og hurtigt

Du behøver ikke at bekymre dig om dit gamle forsikringsselskab. Hvis du skifter til os, klarer vi både opsigelse, opgørelse, afregning osv. Vi sørger naturligvis også for, at du ikke på noget tidspunkt står uden dækning.