Sådan fungerer vores vejhjælp til campingvogn

Med vejhjælp til din campingvogn kan du få hjælp døgnet rundt, året rundt. I Danmark er vi under normale vejr- og trafikforhold fremme inden for højst 1 time, hvis du har brug for hurtig assistance -ellers får du din betaling for hele året tilbage.

Vi udbedrer skaden på stedet, og hvis det ikke kan lade sig gøre, kører vi campingvognen til dit foretrukne værksted eller til en anden ønsket adresse. Sker uheldet i udlandet, kører vi altid din campingvogn til det nærmeste værksted. 

Sådan dækker vi

Vejhjælp til campingvogn

Hvis du får brug for hjælp til at komme videre -i Danmark og hele Europa.Mere om vejhjælp til campingvogn

Den nemmeste og hurtigste måde at få vejhjælp på i Danmark er at gå herind fra din mobil: www.topdanmark.dk/vejhjælp-nu


Ellers kan du altid ringe:

Få oplysningerne sendt til din mobil

Send en SMS med teksten top vejhjælp til 1204. Så får du numre og link retur og har dem lige ved hånden, hvis du får brug for dem. 

Hent et print selv-kort

Du kan også hente et print selv-kort, hvis du foretrækker at have vejhjælpens telefonnummer i en fysisk udgave – fx opbevaret i bilen. 

Læs mere om vejhjælp

Se her, hvad du skal være opmærksom på, når du kører i udlandet – fx særlige papirer, krav om ekstra sikkerhedsudstyr og rødt kort/grønt kort.

Gode råd om kørsel i udlandet

Se, hvad vores kunder siger

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt