Alle bådene i lystbådehavnen har en bådforsikring

Bådforsikring

Søstærk dækning – til lands og til vands

  • Vi har mange års erfaring og forsikrer en stor del af bådene i Danmark
  • Prisen stiger ikke ved skader
  • Skader på din båd vurderes af skibsingeniører og bådebyggere
Få et tilbud

Sådan dækker bådforsikringen

Med en bådforsikring fra Topdanmark er din båd i trygge hænder – både når du sejler, ligger i havn og båden er på land. Vi har mange års erfaring med forsikring af lystbåde og kan forsikre de fleste typer af både - også speedbåde og vandscootere.

Du kan vælge bådforsikringen med en ansvarsforsikring alene eller udvide den med fx en kaskoforsikring, der dækker skader på båden, eller en sejlerulykkesforsikring, som sikrer personerne ombord, hvis der sker en ulykke.

Bådforsikringen dækker til lands og til vands fra 1. april til 15. november. Resten af året dækker vi, når båden er på land. Du kan udvide forsikringen, hvis du også sejler i vinterhalvåret eller uden for Norden.

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedreMere om bådforsikringen

Bådforsikringen dækker i danske, svenske, norske, finske, tyske og polske farvande begrænset af linjerne 61° N. br., 7° Ø. lg. og 52° N. br. og i Østersøen.

Sejlads til Rusland, Estland, Letland og Litauen er ikke omfattet af forsikringen.

Kontakt os for at udvide sejladsområdet

Tjek, om din båd ligger i en forsikringsgodkendt havn:

Se havnelisten hos Forsikring & Pension

Vi har opdateret vores bådforsikring, så den lever op til den nye sølov. Har du forsikringen i forvejen, behøver du ikke gøre noget – vi har automatisk opdateret dine vilkår. Du kan hente dem i Mit Topdanmark:

Se vilkår i Mit Topdanmark

 

Hent et forsikringscertifikat i Mit Topdanmark

For vandscootere, speedbåde o.l. er det nu lovpligtigt med en ansvarsforsikring. Når du sejler, skal du altid have et gyldigt forsikringscertifikat på dig, der beviser, at du er forsikret. Husk derfor at medbringe din police sammen med dokumentation for, at forsikringen er betalt. Policen kan du hente under din bådforsikring i Mit Topdanmark

Hent certifikat i Mit Topdanmark

Læs mere om reglerne hos Søfartsstyrelsen 

Se, hvad vores kunder siger

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt