Job og karriere i Topdanmark

Vil du være en del af en modigere, sundere og sjovere arbejdsplads? Tag dit næste move i Topdanmark!

Topdanmark som arbejdsplads

Som medarbejder i Topdanmark får du en sjovere arbejdsdag, et sundere arbejdsliv og en modigere arbejdsplads. Vi er hele Danmarks forsikringsselskab og et fællesskab, hvor du også kan være dig selv.

Vi er ikke bare modigere, sjovere og sundere i Topdanmark. Vi er mere dig!

Hos Topdanmark ønsker vi at skabe muligheder, som kan være med til at udvikle vores medarbejdere på baggrund af kompetencer og kvalifikationsniveau.

 

En fremtid, der er mere dig

I Topdanmark arbejder du i en innovativ og meningsfuld virksomhed. Uanset din stilling er der en række fællesnævnere, der tegner et billede af at være medarbejder i Topdanmark.

Vi har et fokus på sundhed, der giver dig energi til at præstere bedre. Du får en sjovere arbejdsdag, fordi du møder mere udvikling, ansvar og gode kundeoplevelser. Og så har vi en ledelse, der formidler det seriøse med et glimt i øjet, og som har mod til at teste nye idéer og holde fast i det, der virker.

Her får du energi til at skabe bedre resultater og større muligheder for udvikling.

Læs hvilke karrieremuligheder vi tilbyder hos Topdanmark

 

Ung i Topdanmark

Er du studerende og søger en elevplads, et praktikophold eller et studiejob, hvor du kan anvende det, du har lært på studiet i praksis, og er du klar til at indlede din karriere i finansbranchen inden for forsikring? Så er Topdanmark måske det rette sted for dig. Hos os er der plads til at lære, og du bliver anset for at være kollega, selv om du er elev, i praktik eller studentermedhjælper.

Læs om dine muligheder som ung i Topdanmark

En arbejdsplads, der er mere dig

Medarbejderne i Topdanmark spiller en afgørende rolle for, at vi som virksomhed opnår gode forretningsmæssige resultater. Derfor gør vi vores bedste for at give dig nogle gode forhold på og uden for arbejdspladsen.

Hos os bliver du hurtigt en del af fællesskabet og det sociale liv, der omfatter alt fra sports-og kulturforeninger til vores legendariske fester og bankoaftener.

Vi støtter medarbejdernes ønsker om jobrotation og karriereudvikling, da vi tror på, at det er sjovere at gå på arbejde, når du udvikler dig og er med til at levere bedre løsninger.

 

En fleksibel hverdag for dig

I Topdanmark får du en fleksibel hverdag med plads til både at arbejde på kontoret og hjemmefra. Vi arbejder ud fra en hybrid arbejdsmodel, og du og din leder aftaler selv, hvordan din arbejdsuge skal sammensættes med udgangspunkt i dit behov og de overordnede rammer.

Læs mere om, hvad vi tilbyder dig, som medarbejder i Topdanmark