En del af bilforsikring

Ansvarsforsikring til bil

  • Hvis du gør skade på andre personer
  • Hvis du gør skade på andres ting
  • Få op til 12 % samlerabat og adgang til Sundhedshjælp
Sort VW volkswagen, parkeret i parkeringshus, med store skader og buler på siden af bilen

Hvad dækker en ansvarsforsikring til bil?

I Danmark er det lovpligtigt, at du som bilejer har en ansvarsforsikring til din bil. Derfor skal du som en af de første ting, når du køber en ny bil, sørge for at tegne en ansvarsforsikring. Den lovpligtige ansvarsforsikring til bil dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller andres ting - fx hvis du kommer til at køre ind i en andens bil. Dertil dækker forsikringen dit erstatningsansvar for skader på passagerer i din bil.

Hvis du står som registreret ejer af et motorkøretøj uden en ansvarsforsikring, vil du blive opkrævet et dagsgebyr på 250 kr. Dette gebyr er væsentligt højere, end hvad en ansvarsforsikring koster. Du kan læse mere om dette dagsgebyr her.

Ansvarsforsikringen er en del af vores bilforsikring


Kasko og ansvar i samme forsikring

Vores bilforsikring indeholder også en kaskodækning. Den dækker dine udgifter til at få repareret buler, ridser og skader efter fx trafikuheld og hærværk, og den er derfor en rigtig god dækning at have. Det kan nemlig hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du selv skal stå med regningen efter en skade.


Vil du have en bilforsikring hos os?

Hos os får du både ansvarsforsikring og kaskodækning i din bilforsikring.  Du kan beregne prisen og købe den online med det samme. 

Læs mere om bilforsikringen
  

 

Se, hvad vores kunder siger

Andre har også valgt