En hjælpende hånd til din sundhed

Sundhedsforsikring

Gennem Dansk Sundhedssikring tilbyder vi sundhedsforsikringer til dig, der skaber tryghed, uanset hvor du befinder dig i livet. Vælg mellem 5 forsikringer: Basis, Flex, Senior, Alvorlig Sygdom og Familie 360.

Tre personer træner udendørs i t-shirts, med lukkede øjne i en yogastilling

574.000 har allerede en sundhedsforsikring hos Dansk Sundhedssikring

Få hjælp hele vejen gennem systemet

En sundhedsforsikring giver dig en ekstra tryghed og sikkerhed i din hverdag.

Med en sundhedforsikring fra Dansk Sundhedssikring får du, ud over mulighed for hurtig adgang til behandling, også hjælp til at navigere gennem sundhedssystemet, hvis du får problemer med helbredet.

Herunder kan du se mere om de fem forskellige forsikringer.

Sundhedsforsikring

Danmarks foretrukne sundhedsforsikring
Sundhedsforsikring Basis

Sundhedsforsikring Basis er til dig, der ønsker en bred og omfattende dækning af din sundhed. Her får du hjælp til både fysiske og psykiske helbredsproblemer.

Fleksibel adgang til behandling
Sundhedsforsikring Flex

Sundhedsforsikring Flex er til dig med en travl hverdag, der værdsætter online sundhedsrådgivning og behandling for at opnå fleksibilitet og let adgang til behandling.

Tryghed i seniorlivet
Sundhedsforsikring Senior

Sundhedsforsikring Senior er til dig, der er ved at forlade arbejdsmarkedet eller er på pension. Her får du hjælp med bl.a. helbredsproblemer, så du kan få det seniorliv, du ønsker.

Ekstra dækkende forsikringer

BEHANDLING I VERDENSKLASSE
Alvorlig Sygdom

Til dig, der også vil være sikret ved alvorlig sygdom. Her får du både behandling, undersøgelse eller second opinion i udlandet. Du kan bl.a. få dækket udgifter til rejse, ophold og medicin.

UVURDERLIG STØTTE UNDER ALVORLIG SYGDOM
Familie 360

Til familien, der også vil have en hjælpende hånd gennem svære tider. Her får I en personlig kontaktsygeplejerske, der hjælper og vejleder under hele forløbet med alvorlig sygdom.

Hvad dækker sundhedsforsikringen?


 

(X) med Flex kan du få en second opinion hos Dansk Sundhedssikrings egne læger, hvor du på Basis og Senior kan få en hos en speciallæge. 

Hvem er Dansk Sundhedssikring?

På kort tid er Dansk Sundhedssikring blevet Danmarks største leverandør af sundhedsforsikringer. Gennem rådgivning, forebyggelse og rettidig behandling styrker de kundernes sundhed, livskvalitet og arbejdsevne.

Lige siden grundlæggelsen i 2012 har Dansk Sundhedssikring udelukkende haft fokus på sundhed og sundhedsfaglig ekspertise. Derfor består deres sundhedsteam af læger og sygeplejersker, som sikrer, at kunderne kommer nemt igennem det private og offentlige behandlingssystem.

180 sundhedsfaglige medarbejdere klar til at hjælpe
Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer
574.000 har en sundhedsforsikring

Spørgsmål og svar om sundhedsforsikring