Cyberforsikring til private

  • Hjælp og rådgivning ved online kriminalitet og digitale krænkelser
  • Hackingalarm sikrer mod online misbrug af dine oplysninger
  • Dækker hele husstanden
Ældre kvinde sidder chokeret ved sin ipad efter at være blevet udsat for et hackerangreb.

Bliv sikret for kun 49 kr./md.

Privatpersoner rammes hyppigere af online kriminalitet

Online kriminalitet rammer i stigende grad privatpersoner, og på bare få år er anmeldelserne fordoblet. Kriminaliteten dækker over mange former for online ulovligheder, såsom hacking, bedrageri og misbrug af betalingskort - men kan også omhandle digital krænkelse ved ulovlig deling af billeder eller videoer. 

Hvad er en cyberforsikring?

Som det første forsikringsselskab har vi i Topdanmark udviklet en komplet cyberforsikring, der har til formål at beskytte dig som privatperson mod online kriminalitet. Cyberforsikringen er en pakkeløsning, der dækker hele vejen rundt og hjælper dig både før, under og efter et cyberangreb. 

Bliver du fx forsøgt hacket med dine betalingsoplysninger, vil du modtage vejledning via hackingalarmen, og kommer du i en tvist i forbindelse med en nethandel, kan du få juridisk rådgivning og retshjælp. Du kan også få juridisk rådgivning og krisehjælp, hvis du eller dine børn bliver udsat for en digital krænkelse. 

Hvad dækker cyberforsikringen? 

 

Se, hvad vores kunder siger

Spørgsmål og svar om cyberforsikring

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt