Sundhedshjælp (online læge)

Tag lægen med dig overalt - også på ferien.

Sundhedshjælp giver dig og din familie fri adgang til en læge hver dag, året rundt. Hurtigt og enkelt. Online.

Sundhedshjælp er et supplement til din egen læge. For at få adgang skal du have vores indboforsikring + enten hus-, fritidshus-, bil-, MC-, ulykkes- eller børneforsikring. Du har også adgang med en landbrugsforsikring.

Kom hurtigt igennem til en online læge – 365 dage om året

Et hold af læger sidder klar til at hjælpe og vejlede dig alle dage mellem kl. 6 og 21.
 

Få en second opinion fra førende internationale eksperter

Du kan få din diagnose eller behandling vurderet af førende internationale eksperter.

Alle i din husstand har adgang til fordelen - helt ubegrænset

Du, din partner og hjemmeboende børn kan booke alle de konsultationer, I har brug for.

Få fri adgang til en online læge

Sundhedshjælp er med dig overalt, uanset hvor du befinder dig - også på ferien. 

Et hold af danske læger sidder klar til at hjælpe dig, uanset hvor i verden du er. De kan hjælpe med meget at det samme som din egen læge – influenza, allergier, hudproblemer mv., men også mere alvorlige sygdomme. De kan desuden forny recepter.

Det hele foregår online – enten via en app på din mobil, eller ved at du logger ind via et link på din computer. Efter samtalen bliver din journal gemt, så du har mulighed for at dele den med læger og specialister i det offentlige.
 

Brug for nye øjne på din sag?

Sundhedshjælp kan også hjælpe dig, hvis du fx føler dig usikker eller utryg i forhold til en evt. diagnose eller behandling. Lægerne kan afsøge markedet og finde de eksperter, der er bedst egnede til at hjælpe dig og lave en uvildig vurdering af din sag - ikke bare i Danmark, men i hele verden!

Du vil igennem hele forløbet være tilknyttet en personlig sagsrådgiver, som samler trådene, fortolker vurderingen og giver dig den støtte, du har brug for.

Spørgsmål og svar om Sundhedshjælp

Sundhedshjælp gælder for dig, der har samlet dine forsikringer hos Topdanmark. Med det mener vi, at du skal have din indboforsikring + enten hus-, fritidshus-, bil-, MC-, ulykkes- eller børneforsikring hos os. Du har også adgang, hvis du har en landbrugsforsikring hos os.

Hvis du opsiger en af dine forsikringer, mister du også adgangen til Sundhedshjælp. Det sker fra den dato, hvor forsikringen stopper med at gælde. De andre personer i din husstand mister også deres adgang.

Sundhedshjælp gælder, så længe Topdanmark ønsker at tilbyde fordelen. Vi er til enhver tid berettiget til at stoppe med at tilbyde fordelen – også selvom du er i gang med et forløb gennem Teladoc.

Du kan få hjælp af lægerne hos Sundhedshjælp alle dage kl. 6-21 – også i weekender og på helligdage.

Der er ingen forbindelse mellem din rejseforsikring og Sundhedshjælp. Du skal derfor altid kontakte din rejseforsikring ved tilskadekomst eller sygdom, hvis du ønsker dækning fra din rejseforsikring (fx af ødelagte feriedage, medicin eller fysiske lægebesøg på rejsen). Men det forhindrer dig ikke i at bruge Sundhedshjælp.

Sundhedshjælp er et supplement til din egen læge – ikke en erstatning. Der vil være situationer, hvor det er bedst, at du går til din egen læge – fx hvis du er i gang med en behandling, eller du har brug for en fysisk undersøgelse.

Du kan som udgangspunkt få samme behandling som hos din egen læge. Der vil dog være situationer, hvor det er bedst, at du går til din egen læge. Det kunne fx være, hvis du er i gang med en behandling, eller du har brug for en fysisk undersøgelse. Sundhedshjælp kan heller ikke hjælpe dig med at få akut hjælp. Her skal du i stedet kontakte akuttelefonen i det område, hvor du bor.

Ja, alle lægerne taler dansk og har dansk autorisation.

Ja, du kan tilgå Sundhedshjælp på din computer her. Når du har oprettet en konto, kan du også booke en tid og komme igennem til en læge ved at ringe på 80 83 01 64

Alle ydelser, som du får gennem Sundhedshjælp, er leveret af Teladocs læger og sundhedspersonale i Danmark. Vi er ikke ansvarlige for Teladocs rådgivning og behandling, og vi får heller ikke adgang til dine sundhedsdata.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du bruger Sundhedshjælp, opretter din konto eller lign., kan du ringe på 80 83 01 64.

Hvad siger vores kunder?

”Min ældste dreng på 10 år havde fået udslæt om munden. Jeg bookede en tid hos Sundhedshjælp kl. 18 om aftenen, da det passede godt ind i min families hektiske hverdag; det var noget lettere end at skulle forbi vores egen læge. Seks minutter efter havde jeg en diagnose og fik en recept på noget medicin.”  
Rikke Vejlebo