Kom igennem 365 dage om året

Et hold af læger sidder klar til at hjælpe og vejlede dig alle dage mellem kl. 6 og 21.
 

Få en uvildig ekspertvurdering

Du kan få din diagnose eller behandling vurderet af førende eksperter.

Ubegrænset adgang for hele husstanden

Du, din partner og hjemmeboende børn kan booke alle de konsultationer, I har brug for.

Få fri adgang til en online læge

Sundhedshjælp er med dig overalt, uanset hvor du befinder dig. 

Et hold af danske læger sidder klar til at hjælpe dig - alle dage, året rundt fra kl. 6-21 - uanset hvor i verden du er. De kan hjælpe med meget af det samme som din egen læge – influenza, allergier, hudproblemer mv., men også mere alvorlige sygdomme. De kan desuden forny recepter.

Det hele foregår online – enten via en app på din mobil, eller ved at du logger ind via et link på din computer. Efter samtalen bliver din journal gemt, så du har mulighed for at dele den med læger og specialister i det offentlige.
 

Brug for nye øjne på din sag?

Sundhedshjælp kan også hjælpe dig, hvis du fx føler dig usikker eller utryg i forhold til en evt. diagnose eller behandling. Lægerne kan afsøge markedet og finde de eksperter, der er bedst egnede til at hjælpe dig og lave en uvildig vurdering af din sag - ikke bare i Danmark, men i hele verden!

Du vil igennem hele forløbet være tilknyttet en personlig sagsrådgiver, som samler trådene, fortolker vurderingen og giver dig den støtte, du har brug for.

Spørgsmål og svar om Sundhedshjælp

Hvad siger vores kunder?

”Min ældste dreng på 10 år havde fået udslæt om munden. Jeg bookede en tid hos Sundhedshjælp kl. 18 om aftenen, da det passede godt ind i min families hektiske hverdag; det var noget lettere end at skulle forbi vores egen læge. Seks minutter efter havde jeg en diagnose og fik en recept på noget medicin.”  
Rikke Vejlebo