Sporingsystem - sådan gør du

Krav til dyre biler og motorcykler

En skjult boks med GPS i din bil eller motorcykel er en effektiv tyverisikring. Boksen sikrer, at du altid kan spore dit køretøj, hvis det bliver stjålet. 

Specielt de dyre og hurtige biler og motorcykler er særligt udsatte for tyveri. Derfor kræver vi, at de skal have installeret et sporingssystem (tidligere kaldet satelitsikring).

Vores krav til systemet er bl.a., at det er GPS-baseret med batteribackup og tilsluttet en døgnbetjent kontrolcentral, der er godkendt af Topdanmark, så køretøjerne kan spores øjeblikkeligt.

Du kan få gratis alarmovervågning

Hvis din bil eller motorcykel er kaskoforsikret hos os, og du vælger systemet WT600 3G fra R2P / Aktiv Connect, tilbyder vi gratis alarmovervågning af din bil eller motorcykel.

Udgifterne til boksen, montering og abonnement for simkort skal du selv betale - men vi kan tilbyde det til en meget fordelagtig pris. Brug linket www.trackermontering.dk.

Du kan også vælge et andet system end WT600 3G fra R2P / Aktiv Connect, men så koster alarmovervågningen normalt 1.000-1.500 kr. om året. 
Under alle omstændigheder skal systemet være forsikringsgodkendt i Type A. 

Godkendte Type A-systemer

Er sporingssystemet i din bil eller motorcykel monteret før 13. juni 2017?

Har du en bil eller motorcykel med et sporingssystem, der er monteret før 13. juni 2017 og som var godkendt af Topdanmark på monteringstidspunktet, godkender vi fortsat systemet i den pågældende bil eller motorcykel, men systemet må ikke flyttes over i en anden bil eller motorcykel.

Anskaffer du en anden bil eller motorcykel, hvor vi har krav om sporing, skal du vælge et system, som Forsikring & Pension har registreret på deres liste under Type A.

Godkendte Type A-systemer