Forsikring for Nordea-kunder under 28 år

 • Få indboforsikring til unge til særpris fra 103 kr./md.
 • Vi dækker også dit ansvar
 • Flere forsikringer = mere rabat
Få et tilbud
Ungt par kigger nyforelsket på hinanden efter køb af forsikring

Indboforsikring til unge

Du har altid brug for en ansvarsforsikring – alle kan komme til at skade andre eller deres ting. Ansvarsforsikringen er en del af indboforsikringen til unge, der også dækker tyveri, brand og en masse andet.
 

 • Din pris gennem Nordea er 103 kr./md.
 • Udvid med cykeldækning
 • Vælg også udvidet elektronikforsikring én gang for alle – og spar den hos elektronikgiganterne

 

Ulykkesforsikring til unge

Få et økonomisk plaster på såret, hvis du får varige mén efter en ulykke. Du er som udgangspunkt forsikret for 1 mio. kr. døgnet rundt. Hvis du fx får 8 % varigt mén, får du 8 % af 1 mio. kr.

 • Tandskader og smadrede briller er dækket som standard
 • Tilvælg strakserstatning efter knoglebrud, overrevet korsbånd o.l.
 • Dyrker du farlig sport? Vælg det som tilvalg

 

Udveksling, rygsækrejse … rejseforsikring til unge

Hvis du er under 28 år og skal på udveksling eller studieophold i udlandet, har du brug for en helt anden type rejseforsikring end den til de kortere ferier. Det gælder alle rejser på over 60 dage – også hvis du bare tager verden rundt med rygsæk. 

 

Få et tilbud på forsikringer

Fordele hos os

Sundhedshjælp – tag lægen med dig overalt

Samler du dine forsikringer hos os, får du gratis adgang til Sundhedshjælp, som er et supplement til din egen praktiserende læge. Du får adgang til lægekonsultation via mobil, tablet eller computer alle ugens dage fra kl. 6-21 – uanset, hvor du befinder dig. Sundhedshjælp kan også hjælpe dig med at få en vurdering fra eksperter fra hele verden, hvis du fx er blevet alvorligt syg og er i tvivl om din behandling eller usikker på en planlagt operation.

Du, din partner og hjemmeboende børn har alle ubegrænset adgang til Sundhedshjælp.  Det eneste krav er, at du skal have din indboforsikring + enten hus-, fritidshus-, bil-, MC-, ulykkes- eller børneforsikring hos Topdanmark.

Læs mere om Sundhedshjælp  

 

Nøgledækning til bil – vi hjælper dig med en ny nøgle

Mister du din bilnøgle, koster det dig ikke noget at få en ny. Med nøgledækning får du dækket dine udgifter til en ny nøgle, hvis du fx får stjålet eller på anden måde mister din bilnøgle, eller den går i stykker ved en pludselig skade – uden at du skal betale en eventuel selvrisiko på din kaskoforsikring. 

Du får nøgledækning til din bil, hvis du har forsikret din bil med kaskodækning hos Topdanmark. Vær opmærksom på, at der gælder særlige vilkår for nøgledækning.

Forbehold

Nordea-aftaler er noget ekstra, vi tilbyder vores kunder, ud over selve din forsikringsaftale med Topdanmark Forsikring. Det betyder, at reglerne for varsling er anderledes, og vi kan derfor med en måneds varsel til den første i en måned opsige eller ændre i alle forhold i Nordea-aftalen. Fordelene gælder, så længe Topdanmark ønsker at tilbyde dem. Vi meddeler eventuelle ændringer i Nordea-aftalen her på hjemmesiden. Dog varsler vi ændringer i rabat i overensstemmelse med de varslingsbestemmelser, der gælder i vilkårene. 

Det vil i øvrigt altid være evt. særlige vilkår i aftalen mellem Topdanmark og Nordea, der er gældende. 

Erhvervsforsikringer

 • Få et tæt og samlet økonomisk sikkerhedsnet
 • Netbanksforsikring til halv pris
 • Få nærværende, kompetent rådgivning

Læs mere om dine muligheder