Når du får børn

Når du får børn, bliver du forsørger, og det medfører et ansvar. Her får du hjælp til at tage stilling til, hvordan du sikrer dine børn bedst muligt.

Pige ligge på terrassen med en lyserød bøllehat på

Børnenes eget ansvar?

Indboforsikringen omfatter hele din familie. Når du får børn, er de derfor automatisk dækket. Ud over indbo, ansvar og retshjælp dækker indboforsikringen også børnenes ansvar, hvis de fx kommer til at ødelægge andres ting.

Læs om vores indboforsikring

Hvor længe er børn dækket af din indboforsikring?

Hvis du har børn, der bor hjemme, er deres ting og deres erstatningsansvar som regel dækket af din indboforsikring. Det gælder også delebørn, når de er hos dig.

Børn, som er flyttet hjemmefra, er dækket af din forsikring, indtil de fylder 18 år, hvis du har vores nyeste indboforsikring (vilkår 6676-2). Vi dækker dog ikke, hvis de bor sammen med en kæreste. Hvis barnet lejer et værelse ud, er den logerende heller ikke dækket.

 

Overvej en børneforsikring

Barnets ansvar er dækket af forældrenes forsikring, men ikke, hvis barnet kommer ud for en alvorlig ulykke eller får en kritisk sygdom. Derfor skal du overveje at købe en børneforsikring. Den dækker barnet døgnet rundt, indtil det fylder 18 år.

Læs mere om vores børneforsikring

 

Pas også godt på dig selv

Forældrerollen er også en forsørgerrolle. Det betyder, at du har andre end dig selv at tænke på i forhold til din opsparing, din pension og din evne til at arbejde. Herunder får du en oversigt over nogle af de forsikringer, der kan hjælpe med at sikre dig – og dermed også din familie og dine børn – bedre økonomisk.