TestaViva

Når du vil sikre dig og din familie gennem livet. Hos Testaviva kan du digitalt oprette og opbevare vigtige juridiske dokumenter som testamente, særeje og ægtepagt

Kom igang med TestaViva

Gå fremtiden i møde med ro i maven

Vi hjælper dig med at passe på det, der betyder mest. Også når det gælder at sikre dig selv og din familie ved at have styr på vigtige juridiske detaljer, når livet tager en uventet drejning. Hvem tager fx beslutninger på dine vegne, hvis du en dag ikke er i stand til det? Og hvad sker der med dine værdier, når du dør?
 

En fordel til alle Topdanmark-kunder

Som kunde i Topdanmark har du adgang til særlige priser på juridisk rådgivning og oprettelse af juridiske dokumenter hos TestaViva. Er du i tvivl om, hvilke dokumenter, der passer til dig og din livssituation, giver TestaViva dig et hurtigt overblik, når du har svaret på nogle få spørgsmål. 

 

Juridiske dokumenter fra 499 kr.

TestaViva ligger i forvejen under markedspris for rådgivning og oprettelse af juridiske dokumenter, og via dette samarbejde får du som kunde hos Topdanmark op til 55 % rabat. 

Du bestemmer selv prisen, som afhænger af dit behov for juridisk rådgivning: 

 

Særlig pris på fremtidsfuldmagt

 • TestaViva guider dig til selv at oprette dokumenter
 • TestaVivas jurist giver dig et juridisk tjek
 • Pris 499 kr

 

Selvbetjening 

 • TestaViva guider dig til selv at oprette dokumenter
 • Pris: 599 kr.

 

Selvbetjening + juridisk tjek 

 • TestaViva guider dig til selv at oprette dokumenter
 • TestaVivas jurist giver dig et juridisk tjek
 • Pris: 999 kr.

 

Selvbetjening + juridisk rådgivning 

 • TestaViva guider dig til selv at oprette dokumenter
 • TestaVivas jurist giver dig juridisk rådgivning
 • Pris: 1.899 kr.


Med disse muligheder kan du oprette testamente, fremtidsfuldmagt*, ægtepagt og samejekontrakt.

Derudover har du selvfølgelig adgang til at oprette TestaVivas øvrige juridiske dokumenter, fx arveforskud, børnetestamente og gældsbrev. De skal dog oprettes med juridisk rådgivning, som du stadig får til en særlig Topdanmark-pris.  
 

* Når man anmoder om at få fremtidsfuldmagten sat i kraft, skal der betales et gebyr på 1.010 kr. til Familieretshuset.

 

Det får du med TestaViva

TestaViva er en online platform, hvor du 24/7 kan oprette juridiske dokumenter, der er med til at sikre dig og din familie gennem livet. Platformen sørger for, at du som bruger hos TestaViva får besked om, hvornår det er tid til at opdatere dine juridiske dokumenter i takt med, at livet ændrer sig.

Om TestaViva

TestaViva er en online platform med professionelle jurister, hvor du døgnet rundt kan oprette juridiske dokumenter som fx testamente, fremtidsfuldmagt, ægtepagt o.l. Altså dokumenter, der kan sikre dig og din familie gennem livet.

Platformen guider dig til de dokumenter, du har brug for, og derudover sørger TestaViva for, at du får besked, når det er tid til at opdatere dine juridiske dokumenter.

Flere end 70.000 brugere har siden 2017 brugt TestaViva.

Læs mere om TestaViva

 

 

Spørgsmål og svar

Alle kunder i Topdanmark, uanset hvilke forsikringer eller pensionsopsparinger de har, kan benytte sig af tilbuddet. Så længe du er kunde hos Topdanmark, har du mulighed for at oprette juridiske dokumenter til Topdanmarks særlige fordelspris

Nej, Topdanmark kan ikke se, hvilke dokumenter du opretter hos TestaViva. Topdanmark kan blot bekræfte over for TestaViva, at du er aktiv Topdanmark-kunde.

Ja, men de skal gøres gyldige på samme måde, som hos en advokat. Nogle dokumenter kræver, at de kommer forbi en notar. TestaViva guider dig igennem.

Som Topdanmark-kunde får du adgang til alle TestaVivas produkter til særlige priser. Herunder:

 • Testamente, altså hvem der arver hvad
 • Fremtidsfuldmagt, altså hvem der skal træffe personlige og økonomiske beslutninger på dine vegne i tilfælde af, at du ikke selv kan
 • Ægtepagt, altså hvad der skal ske med dine værdier, hvis du bliver skilt
 • Uskiftet bo, altså at du kan vente med at udbetale børnenes arv, hvis din ægtefælle dør

Dokumenterne, du opretter som kunde i Topdanmark, vil stadig være tilgængelige hos TestaViva, selv om du ikke længere er Topdanmark-kunde. Du kan dog ikke længere oprette nye dokumenter til Topdanmarks særlige fordelspris

Læs vores gode råd

Dig og din familie

Vi har samlet en række gode råd til dig. Rådene kommer hele vejen rundt om dit liv og de livssituationer, der opstår. Fx når du bliver gift eller skilt, og når du får børn eller nyt job.

Gode råd til dig og familien 

Pension

Seniorrådgivning, begunstigelse, når du bliver alene, og når du nærmer dig pensionsalderen. Se en række gode råd, der kommer hele vejen omkring pensionen.

Se de gode pensionsråd