Topaftale

Forsikringer + pension = 15 % samlerabat

Du kan få op til 12 % rabat på dine forsikringer ved at samle dem hos os – og helt op til 15 %, hvis du også har din pension her.

8 % rabat

  • Indboforsikring
  • Én af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil, MC, ulykke

 

12 % rabat

  • Indboforsikring
  • To af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil eller MC, ulykke*

* Rabatten gælder kun, hvis forsikringerne er forskellige, men ikke hvis du fx køber en indboforsikring og to bilforsikringer.

 

15 % rabat

  • Indboforsikring
  • To af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil eller MC, ulykke*
  • Pensionsordning

* Rabatten gælder kun, hvis forsikringerne er forskellige, men ikke hvis du fx køber en indboforsikring og to bilforsikringer

Få et samlet tilbud

 

Du får samme rabat på dine øvrige forsikringer – fx båd, hund og kat (dog ikke rejse-, ejerskifte-, entreprise- og varebilforsikring).


Nøgledækning til bil – vi hjælper dig med en ny nøgle

Mister du din bilnøgle, koster det dig ikke noget at få en ny. Med nøgledækning får du dækket dine udgifter til en ny nøgle, hvis du fx får stjålet eller på anden måde mister din bilnøgle, eller den går i stykker ved en pludselig skade – uden at du skal betale en eventuel selvrisiko på din kaskoforsikring. 

Du får nøgledækning til din bil, hvis du har forsikret din bil med kaskodækning hos os. Vær opmærksom på, at der gælder særlige vilkår for nøgledækning.

Særlige aftaler

Grupperabatter

En række virksomheder og foreninger har gruppeaftaler med os, der giver fordele og rabatter til deres ansatte og medlemmer:

Se, om din arbejdsplads eller forening har en gruppeaftale

 

Fordelsaftale til Nordea-kunder  

Som kunde i Nordea kan du få ekstra rabat gennem Topaftaler (se ovenfor) uden pension. 

Se mere om dine fordele som Nordea-kunde

 

NærBrand-aftale

Bor du på Lolland-Falster, i Fjends, i Salling-Lemvig eller på Viborgegnen, har du mulighed for at samle dine forsikringer i en særlig NærBrand-aftale. Med den får du billigere forsikring og mulighed for bonus.

Se dine fordele med en NærBrand-aftale
 

Forbehold

En aftale om samlerabat er noget ekstra vi tilbyder vores kunder ud over selve din forsikringsaftale med Topdanmark Forsikring. Det betyder, at reglerne for varsling er anderledes, og vi kan derfor med en måneds varsel til den første i en måned opsige eller ændre i alle forhold i aftalen om samlerabat. Fordelene gælder, så længe Topdanmark ønsker at tilbyde dem.  Vi meddeler eventuelle ændringer i aftalen om samlerabat her på hjemmesiden. Dog varsler vi ændringer i rabat i overensstemmelse med de varslingsbestemmelser, der gælder i vilkårene. 


Opsigelse og ophør af samlerabat

Rabatten stopper automatisk på alle forsikringer den dato, hvor du ikke længere opfylder kravene til – helt eller delvis – at modtage rabat. Du kan fx falde fra en rabat på 15 % til 8 % eller 0 %, hvis du ikke længere har din indboforsikring. Du vil derefter modtage en opkrævning, der svarer til den rabat, der ikke længere gælder for den resterende del af forsikringsperioden.

Saml dine forsikringer hos os

De fleste har brug for mere end en enkelt forsikring. Jo mere du samler hos os, jo større rabat får du.

Lad os give dig et samlet tilbud og et godt overblik - nemt og hurtigt.
 

Få et samlet tilbud

Se mere om rabatfordele

Alt efter hvilken aftaleordning du - eller din virksomhed – har med os, er der ofte mulighed for at opnå gode rabatter og andre fordele.  

Se mere om de forskellige rabatfordele, du kan få hos os.
 

Se mere om rabatfordele