Familie samlet omkring spisebordet med brætspil, mens regnen slår mod ruderne
Intelligent alarmsystem fra Norlys

Bliv tyverisikret til en god pris

Få 850 kr. i rabat det første år med rabatkoden TOP/SIKKER

  • Få rabat på et intelligent alarmsystem med alt, du skal bruge for at sikre dit hjem
  • Tilvælg abonnement med mulighed for vagtordning 24/7
  • Overvåg alarmen fra en app, hvor du også kan styre lys, varme osv.
Bestil nu

Vi hjælper med at sikre dit hjem

Ubudne gæster, smadrede vinduer eller opbrudte døre. Det er situationer, vi alle sammen gerne vil undgå. For ud over at værdifulde ting kan forsvinde eller blive ødelagt, er det også meget ubehageligt, at der har været fremmede mennesker i ens hjem.

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre dit hjem til et trygt sted at være – også når du ikke er hjemme. Derfor har vi gjort det ekstra fordelagtigt at købe et intelligent alarmsystem hos vores samarbejdspartner Norlys.

 

Køb intelligent alarmsystem til 1.245 kr. (spar 250 kr.)

Alarmsystemet indeholder en SmartHome-boks, der giver lyd, hvis alarmen går. Med i pakken følger bl.a. også sensorer og en fjernbetjening. Du kan selv tilpasse dit system med fx kameraer, ekstra sensorer og lyspærer, du kan styre via en app og gør dit hjem smartere.

 

Tilvælg abonnement fra kun 99 kr. pr. måned (spar 50 kr.)

Ud over alarmsystemet har du brug for et abonnement. Det koster som standard 99 kr. om måneden og 199 kr., hvis du vil have vagtordning med (normalpris 149/249 kr./md.). Med i dit abonnement får du bl.a. adgang til alarmen fra appen, ekstra SIM-kort og mulighed for at lagre videoer sikkert i skyen.

Rabatten på alarmen og abonnementet svarer til en samlet rabat på 850 kr. det første år.

 

Kun for dig, der har samlet forsikringerne hos os

For at få rabatten er det et krav, at du har samlet dine forsikringer hos os. Det vil sige, at du har din indboforsikring + enten ulykkes-, hus-, MC-, fritidshus- eller bilforsikring hos Topdanmark.

 

Om Norlys

Norlys er resultatet af en fusion mellem SE og Eniig. Efter fusionen er Norlys Danmarks største energi- og telekoncern, der blandt andet leverer intelligente alarmløsninger, el, gas, TV og internet til danske hjem. 

Få 850 kr. i rabat det første år med rabatkoden TOP/SIKKER

Bestil nu

Spørgsmål og svar

Ja, det er ret nemt. Og kan du ikke helt overskue det, kan Norlys hjælpe dig over telefonen.

Din telefon fortæller dig, hvis alarmen går. Og har du installeret video­overvågning, kan du selv se, hvad der har udløst alarmen og evt. ringe til politiet.

Med Komfort & Sikkerhed+ kan vagtcentralen rykke ud til din adresse, hvis du ønsker det, når alarmen går.

Det slår automatisk til via din telefon, når du fjerner dig fra dit hjem, og der ikke er andre hjemme. Men du kan selvfølgelig via telefonen sørge for, at alarmen er indstillet til, at når dine børn kommer hjem fra skole, eller rengøringen lukker sig ind, så går alarmen ikke.

Så tager du bare dine alarmsystemer med – og skriver din nye adresse ind via appen.

Der sker ikke noget i forhold til sikringen af dit hjem. Det fortsætter, som det plejer. Men du mister den månedlige abonnementsrabat på 50,-, som du kun får som Topdanmark-kunde.

Du kan læse mere om det hele på norlys.dk/topdanmark, og du kan også kontakte Norlys' support på telefon 70 26 16 91.