Ved at fortsætte accepterer du cookies (inkl. tredjepart), som vi bruger til statistik og markedsføring - læs mere.
×

Bilforsikring

Solid ansvars- og kaskoforsikring - kombinér med fordelagtige tilvalg

  • Mulighed for elitestatus allerede fra 28 år
  • Ingen selvrisiko ved tyveri, brand og seriehærværk
  • Du behøver ikke bruge bestemte værksteder
Få en pris på bilforsikring

Sådan fungerer vores bilforsikring

Jo mindre du kører, desto billigere er forsikringen. Og prisen stiger ikke, hvis du skulle få en skade - eller måske to. Er du ikke elitebilist endnu, falder din pris år efter år, indtil du lander på laveste trin. Du får normalt eliteforsikring, hvis du er mindst 28 år og har kørt de seneste fem år i samme selskab uden skader.

Sådan dækker bilforsikringen

Tilvalg: Gør din dækning endnu bedre

Særligt til dig med leasingbil

Særligt til dig med hjemmeboende børn


Mere om bilforsikring

Dyre og hurtige biler og motorcykler er i særlig grad udsat for tyveri. For nogle biler er det derfor et krav, at de skal have installeret satellitsikring, men i princippet er det en god idé for alle biler og motorcykler. Derfor tilbyder vi gratis alarmovervågning til kunder, der vælger at få installeret et satellitsikringssystem fra DEFA.

Læs mere om satellitsikring

Se, hvad vores kunder siger

Værd at vide om bilforsikring

Du får op til 12 % rabat, når du samler dine forsikringer hos os – og helt op til 15 %, hvis du også har pension her:

  • 8 % rabat: indboforsikring + én af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil, MC, ulykke
  • 12 % rabat: indboforsikring + to af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil eller MC, ulykke
  • 15 % rabat: indboforsikring + to af disse forsikringer: hus, fritidshus, bil eller MC, ulykke + pensionsopsparing

Du får samme rabat på dine øvrige forsikringer – fx båd, hund og kat (dog ikke vejhjælp samt rejse-, ejerskifte-, entreprise- og varebilforsikring).

Derudover får du den fordel, at du kun skal betale én selvrisiko (den største), hvis en skade berører flere af dine forsikringer – fx når et indbrud både betyder ødelæggelser på huset og stjålet indbo.

Vær opmærksom på, at du ikke kan kombinere en Topaftale med andre aftaler.

Du behøver ikke længere det røde kort for at få vejhjælp i udlandet. Bare du har en kaskoforsikring, dit registreringsnummer og nummeret til SOS International:
+45 70 10 50 52. Det grønne kort er kun nødvendigt få steder.

Bliv klogere på rødt/grønt kort

Landejendomme er næsten altid langt mere komplekse end andre helårsboliger. Bor du sådan, tilbyder vi dig en særlig forsikring, der tager højde for alle forhold – også din indboforsikring.

Ring 44 74 71 12 – bedst hverdage kl. 8-16 – eller se mere om landboforsikring

Pris og selvrisiko ændrer sig som udgangspunkt ikke, hvis du skulle få en skade. Det gælder, uanset om du er elitebilist eller ej. Hvis du er på vej mod at få elitestatus, vil en skade eller måske to heller ikke ændre dit pristrin. Du fortsætter med at flytte et trin frem hvert år, indtil det billigste pristrin er nået og du automatisk får tilbudt eliteforsikring.

Hvis du skulle være så uheldig at have mange skader på kort tid, kan vi dog ændre din pris eller selvrisiko - eller vælge at give dig en anden type bilforsikring. Det sker heldigvis sjældent og kun, hvis vi vurderer, at din risiko er højere end forventet, og du derfor betaler for lidt for din forsikring. 

Fra 2019 bliver du opkrævet et bidrag på 40 kr. om året for hver af disse forsikringer, du har: hus-, indbo-, bil- og motorcykelforsikring. Det er os som forsikringsselskab, der opkræver bidraget. Vi betaler det videre til Garantifonden for skadesforsikringsselskaber, som sikrer forbrugere, hvis deres forsikringsselskab går konkurs. 

Vi opkræver bidraget, første gang du betaler i løbet af et kalenderår.

Læs om Garantifonden for skadesforsikringsselskaber

Vilkår

Alle detaljer står i vilkårene

Siden her handler om den nyeste udgave af forsikringen. Det er ikke en fuldstændig beskrivelse. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker, kan du downloade de nyeste vilkår herunder. Har du allerede forsikringen? Log ind i Mit Topdanmark og se de vilkår, der gælder for dig.

Andre har også valgt