Sundhed

Mogens på 58 år selvstændig malermester

Få dækket dit ekstraarbejde, hvis din medarbejder bliver sygemeldt

Sygdom, uheld og stress kommer ofte uden varsel, og det kan have store konsekvenser for din virksomhed. Her er en sygedriftstabsforsikring dit sikkerhedsnet. 

Læs her et eksempel, som vi har lavet, på, hvordan en sygedriftstabsforsikring kan hjælpe dig, hvis du eller en af dine medarbejdere bliver ramt af en sygemelding.

Sådan kan sygedriftstabsforsikringen hjælpe

Mogens er selvstændig malermester, og i hans firma arbejder også en svend. Under en fodboldkamp en søndag formiddag ødelagde svenden sin akillessene. Det betød tre måneder med ro og genoptræning – og en lige så lang sygemelding. Firmaets ordrebog var fuld, og Mogens ville helst ikke skuffe sine kunder, som forventede at få malerarbejdet udført på de aftalte tidspunkter. En vikar var ikke en mulighed, da det tager tid at sætte en ny ind i svendens faste opgaver. Mogens måtte derfor arbejde ekstra meget i perioden for at dække for svenden, for han havde ikke råd til at miste sine kunder.

Heldigvis har Mogens en sygedriftstabsforsikring, som dækkede hans ekstraarbejde med en kontanterstatning. På den måde har forsikringen været med til at holde virksomheden oven vande. 

Vil du vide mere om forsikringen?

Med en sygedriftstabsforsikring er du dækket, hvis du eller en medarbejder bliver sygemeldt i en længere periode. Forsikringen kan dække driftstab, merarbejde eller udgifter til en vikar – og du vælger selv, hvordan du vil være dækket, hvis en sygemelding bliver til virkelighed.

Læs mere om sygedriftstabsforsikringen