Sundhed

Gitte og Lone som sammen ejer en konsulentvirksomhed

Få dækket dit driftstab, hvis du bliver ramt af stress

Sygdom, uheld og stress kommer ofte uden varsel, og det kan have store konsekvenser for din virksomhed. Her er en sygedriftstabsforsikring dit sikkerhedsnet. 

Læs her et eksempel, som vi har lavet, på, hvordan en sygedriftstabsforsikring kan hjælpe dig, hvis du eller en af dine medarbejdere bliver ramt af en sygemelding.  

Sådan kan sygedriftstabsforsikringen hjælpe

Gitte og Lone ejer en konsulentvirksomhed, der laver webdesign. Efter en lang periode med travlhed blev Gitte sygemeldt med stress i tre måneder. 

Lone kunne ikke nå at løse alle opgaver alene, og samtidig var hun bekymret for, om hun selv kunne blive ramt af stress. Derfor blev Gitte og Lone enige om at ringe til flere af deres kunder og fortælle, at de ikke kunne løse opgaverne. Derudover sagde de nej til alle nye kundeforespørgsler. Det gik ud over omsætningen og gav virksomheden et samlet driftstab på mere end 250.000 kr.

Heldigvis har Gitte og Lone en sygedriftstabsforsikring, der dækkede deres driftstab. På den måde har sygedriftstabsforsikringen været med til at holde deres virksomhed oven vande. 

Vil du vide mere om forsikringen?

Med en sygedriftstabsforsikring er du dækket, hvis du eller en medarbejder bliver sygemeldt i en længere periode. Forsikringen kan dække driftstab, merarbejde eller udgifter til en vikar – og du vælger selv, hvordan du vil være dækket, hvis en sygemelding bliver til virkelighed.

Læs mere om sygedriftstabsforsikringen