Ansvarsforsikring – sørg for at være godt dækket

Det første, du skal sørge for at få på plads, er din ansvarsforsikring. Med en erhvervs- og produktansvarsforsikring er du godt dækket, hvis din virksomhed bliver pålagt at erstatte en skade. Uden den kan et erstatningsansvar blive helt uoverskueligt.

Læs om vores erhvervs- og produktansvarsforsikring

 

Arbejdsskadeforsikring – frivillig eller lovpligtig?

Hvis du starter din egen virksomhed og ikke har nogen ansatte, er arbejdsskadeforsikringen frivillig. Så snart du ansætter nogen, er den lovpligtig. Også hvis det er en medhjælpende ægtefælle. Husk derfor at sikre dig selv og dem, du har på lønningslisten.

Læs om vores arbejdsskadeforsikring for selvstændige

 

Sådan dækker du indbo, bil og bærbar

Mange er ikke klar over det, men privatforsikringerne dækker ikke i firmaet. Husk derfor løsøreforsikringen, der som udgangspunkt dækker firmaets inventar og varer mod brand, tyveri og vandskader. Bruger du en bærbar PC, skal du være opmærksom på, at den kræver en ekstra EDB-og svagstrømsforsikring. Husk også bilforsikringen, hvis du køber ny firmabil.

Læs om vores forsikringer til selvstændige

 

Pension til selvstændige

Som selvstændig erhvervsdrivende har du gode muligheder i forhold til din pension. Med en pension til selvstændige kan du sammensætte en individuel ordning, der omfatter dig, din ægtefælle/samlever og en ansat. Hvis du en dag vil sælge din virksomhed, giver en ophørspension dig gode skattefordele.

Læs om pension til selvstændige

Far og datter sidder på hug og planter

Tjek de seneste nyheder

Se, hvad der rører sig i Topdanmarks verden. På vores blog, deler vi stort og småt – fra sæsonens gode råd, nyheder om forsikring og pension til historier fra vores kunder.

Læs vores nyheder