Forsikringer til unge

Til dig, som er under 28 år

Uanset om du er studerende, i arbejde eller lige flyttet hjemmefra, har du brug for en god forsikring. Vores særlige forsikringer til unge under 28 år hjælper dig godt i gang og giver dig økonomisk tryghed.

Ungt par kigger nyforelsket på hinanden efter køb af forsikring

Vores forsikringer til unge under 28 år

Forsikringer er måske ikke det, du tænker mest på – eller det, du helst vil bruge dine penge på. Men uanset om du er 21 eller 25 år, og uanset om du er studerende eller i arbejde, bør du altid være ordentligt forsikret.

En forsikring hjælper dig, hvis uheldet er ude – og du undgår at stå alene med en stor regning. Har du fx indbrud i dit hjem, erstatter forsikringen de ting, du har fået stjålet.

Vi har skræddersyet en række af vores forsikringer, så du som ung kan få billige forsikringer, der passer til dine behov.


Hvilke forsikringer skal man have som ung?

Når du flytter hjemmefra, bør du som udgangspunkt have disse forsikringer:


Indboforsikring til unge - så er du sikret ved tyveri og brand

Indboforsikringen dækker dine ting, hvis de fx bliver stjålet eller ødelagt af brand. Forsikringen dækker også dit ansvar, hvis du fx kommer til at gøre skade på andre eller deres ting

Du kan tilvælge yderligere dækning til indboforsikringen som fx cykelforsikring – så er du dækket, hvis din cykel bliver stjålet.Når du flytter hjemmefra, er du måske stadig dækket af dine forældres indboforsikring – så tjek med dem, om du stadig er dækket. Du kan også læse mere om vores indboforsikring til unge her.

 

Beregn pris

 


Ulykkesforsikring til unge – hvis du kommer til skade

Ulykkesforsikringen dækker, hvis du kommer ud for en ulykke, som giver dig et varigt mén – altså påvirker dig i større eller mindre grad resten af livet. Forsikringen dækker også skader på tænder og briller.

Du kan tilpasse din ulykkesforsikring, så den passer til dine behov – fx kan du tilvælge dækning ved farlig sport som kampsport eller motorløb. Du kan også læse mere om vores ulykkesforsikring til unge her.

 

Beregn pris

 


Rejseforsikring til unge - skal du ud at rejse?

Skal du på ferie eller udveksling i udlandet, bør du også have en rejseforsikring. Den dækker blandt andet, hvis du bliver syg eller kommer til skade, mens du er afsted.


Rejseforsikring til unge studerende

Som ung studerende handler det ofte om at spare penge. Derfor kan det for mange være fristende at spare rejseforsikringen væk. Som ung og studerende kan det dog samtidig være spændende at rejse meget og opleve verden - og i den sammenhæng bør du være ordentligt forsikret.

Vores rejseforsikring dækker bl.a.

  • hvis du får corona på din rejse
  • akut behandling hos fysioterapeut, kiropraktor eller tandlæge
  • mulighed for at tilvælge afbestillingsforsikring

 

Beregn pris

 


Bilforsikring til unge - inkluderer både kasko- og ansvarsforsikring

Hvis du er bilejer i Danmark, er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. Vores bilforsikring indeholder også en kaskoforsikring, der er god at have, hvis der sker skade på din bil – eller den bliver stjålet

Du kan også tilvælge andre dækninger til din bilforsikring, der passer til dine behov - fx parkeringsskade, så du slipper for at betale selvrisikoen.


Bilforsikring til studerende

Er du på udkig efter en god bilforsikring til studerende, kan vores særlige forsikringer til unge under 28 år hjælpe dig godt på vej. Det er desværre ikke muligt at komme med et klart svar på, hvad en bilforsikring til unge koster. Der er nemlig flere faktorer, som er med til at bestemme prisen på din bilforsikring.

Det vil bl.a. afhænge af

  • din alder
  • din erfaring
  • din bil
  • din adresse
  • hvor meget du kører
  • hvor godt du vil være dækket, og hvor høj din selvrisiko skal være
  • hvilke dækninger du vælger

Du kan dog selv beregne en nøjagtig pris hurtigt og nemt med vores prisberegner til bilforsikring.

 

Beregn pris

 


Nogle forsikringer er lovpligtige

Har du fx en bil eller en knallert, er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. Den dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre eller deres ting med din bil eller knallert.

Har du en hund, skal du også have en hundeansvarsforsikring – du er nemlig erstatningspligtig for de skader, din hund laver. Ansvarsforsikringen dækker, hvis din hund gør skade på andre personer, deres ting eller andre dyr.


Jo højere selvrisiko, jo billigere forsikring

Du kan spare penge på din forsikring ved at hæve beløbet på din selvrisiko. Selvrisiko er det beløb, du selv skal betale, hvis du får en skade. Du bestemmer selv størrelsen på din selvrisiko – på nogle forsikringer kan du vælge helt ned til 0 kr. Jo højere selvrisiko du vælger, jo billigere bliver din forsikring.

Se vores forsikringer til unge

Få et samlet tilbud på forsikringer til unge

Har du hus, motorcykel, dyr eller andet, du gerne vil sikre? Du kan frit kombinere forsikringerne til unge med vores andre forsikringer – og endda spare op til 12 %. Skriv til os her, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.