MasterCard Rejse­forsikring

Sikker rejse for dig

Med MasterCard Rejseforsikring får du hjælp døgnet rundt, året rundt - og mulighed for at udvide din dækning, hvis du har særlige behov.

 

Sådan fungerer MasterCard Rejseforsikring

Din bank samarbejder med Topdanmark om at give dig en rejseforsikring via dit MasterCard. 

Vi hjælper dig døgnet rundt – fx med at komme til lægen eller på hospitalet hvis du pludselig bliver syg eller kommer til skade under ferien. Vi hjælper dig også, hvis du skal hurtigt hjem til Danmark i forbindelse med alvorlig sygdom i nærmeste familie. 

Udvidet dækning

Du har mulighed for at udvide din Rejseforsikring og tilkøbe dækning til længere rejser samt forhøje summerne på din forsikring. Via din banks hjemmeside finder du de betingelser og vilkår, der gælder for din nuværende MasterCard Rejseforsikring.

 

Køb udvidet dækning

Spørgsmål og svar

Sådan får du hjælp

Det eneste, du behøver at tage med på rejsen er nummeret til Rejsehjælp: + 45 44 74 50 00 – og dit forsikringsnummer. Så kan du få hjælp døgnet rundt, året rundt.

Husk altid at gemme regninger, kvitteringer og anden form for dokumentation, hvis du får behandling eller medicin i udlandet. 

Har du behov for at anmelde en skade, kan du også gøre det her på hjemmesiden.

Anmeld skade

Rejsehjælp før eller efter rejsen

 

Sådan anmelder du

Hvis du får brug for din forsikring, skal du anmelde det til os online.

  • Klik på anmeld skade
  • Du skal ikke logge ind, vælg i stedet "Anmeld uden NemID"
  • Vælg, hvad din anmeldelse drejer sig om, og udfyld anmeldelsen

Anmeld skade

Dækning

Nej, rejsen behøver ikke at være betalt med dit MasterCard, for at din rejseforsikring dækker.

Nej, hverken ægtefælle/samlever eller børn over 13 år, der rejser på individuelle rejser uden kortholder, er dækket. De skal enten have et familiekort eller et ungdomskort.

Børn under 13 år er dækket, både når de rejser med eller uden kortholder.

På nogle kort er der kun dækning i Europa, så tjek med din bank, hvordan dit kort dækker. Du skal også være opmærksom på de lande, som er på listen over lande, hvor der er en særlig indrejserisiko.

Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside

Inden du tager afsted

Skal du bruge et rejsebevis i forbindelse med din ferie – fx hvis du skal til Rusland eller Cuba – kan du bestille det online. Du får en bekræftelse på e-mail, som du kan printe og tage med som bevis på din rejseforsikring.

Bestil rejsebevis online

Hvis du skal afbestille din rejse, så kontakt Topdanmark på 44 74 70 61.

Er du i tvivl, om du har brug for en medicinsk forhåndsvurdering, inden du tager afsted, kan du tage testen online og få svar:

Test, om du har brug for en forhåndsgodkendelse