(Opdateret 25. februar 2020).

 

Coronavirus i Kina

Da antallet af smittede med coronavirus, også kaldet Covid19 fortsat stiger, fraråder Udenrigsministeriet fortsat alle ikke-nødvendige rejser til Kina. Hvis du har planlagt en rejse til Kina, kan du på grund af den ekstraordinære situation bruge din afbestillingsforsikring, hvis din rejsearrangør ikke kan hjælpe dig.
 
Har du købt rejsen inden virusudbruddet, dækker vi afbestilling for rejser med afrejse indtil 17. marts 2020. Har du købt en rejse med mellemlanding i Kina eller Hong Kong med videre forbindelse til en destination, der ikke tillader indrejse efter mellemlanding i Kina eller Hong Kong, kan du kontakte os og høre om dine muligheder.

Kontakt os


Opholder du dig i Kina?

Som altid opfordrer vi dig til at følge med via Udenrigsministeriets app eller på Udenrigsministeriets Borgerservice.
Se aktuelle opdateringer på Udenrigsministeriets hjemmeside
 
Følg i øvrigt myndighedernes anvisninger. Vi hjælper med at dække ekstraudgifter ved evakuering, hvis du opholder dig et sted, som myndighederne vælger at evakuere.
 
Har du brug for rejsehjælp?
Ring +45 44 74 50 00

 
Coronavirus i Italien

Rejsevejledningen fra Udenrigsministeriet vedr. Italien er uændret. Det betyder også, at afbestillingsforsikringen på nuværende tidspunkt ikke gælder for rejser til Italien. Vi holder os dog løbende orienteret, hvis situationen udvikler sig.
 
Vi anbefaler, at du holder dig orienteret på følgende hjemmesider, hvis du skal ud at rejse i den nærmeste fremtid:
 
UM rejsevejledning
Sundhedsstyrelsen
Statens serum institut
WHO