LeakBot: Forebyg vandskader og undgå vandspild

Den intelligente vandalarm LeakBot registrerer utætte vandrør, før det er for sent, og opdager hurtigt vandspild – fx fra et toilet, der løber, eller en vandhane, der drypper.

Leakbot alarm, der kan forebygge vandskader står på bordet i et hus

Vi tager kampen op mod vandskader

Vandskader kan være en ubehagelig omgang, uanset hvor god din forsikring er. Derfor gennemførte vi i 2018-2019 en test af LeakBot – en intelligent vandalarm, som kan registrere utætte vandrør og opdage vandspild, før det er for sent. Vi testede LeakBot i 950 husstande. Her opdagede den på få måneder 140 vandskader og sparede over 3 mio. liter vand! 
 

Tilbud til kunder med husforsikring 

Vi synes, at endnu flere kunder skal få glæde af de gode resultater. Derfor tilbyder vi nu LeakBot med indbygget VVS-serviceabonnement til særpris til vores kunder med husforsikring. Det gør vi i samarbejde med iHomes Nordic, der er eneleverandør af LeakBot i Danmark. 

 

Få LeakBot for kun 60 kr./md. – og lige nu er første måned gratis 

Du får en LeakBot-vandalarm, en app og et VVS-serviceabonnement til særpris. I samarbejde med iHomes Nordic kan vi tilbyde dig det hele for kun 60 kr./md. (normalpris 125 kr./md.).

Bestil din LeakBot nu – så får du automatisk din Topdanmark-pris og lige nu er første måned gratis.

Bestil LeakBot

 

Eneste betingelse for at få LeakBot med Topdanmark-rabat er, at du har din husforsikring hos os med dækning for skjulte rør og kabler. Er du i tvivl, kan du logge ind og tjekke din dækning i Mit Topdanmark.

 
Det får du med et VVS-serviceabonnement

  • Gratis gennemgang af dit hjem ved alarm
  • Gratis udbedring af utætheder
  • Gratis standard-reservedele til brug for udbedring
  • Gratis ombytning af blandingsbatteri til standardmodeller ved utæthed
  • Gratis telefonsupport alle hverdage kl. 8:30-16

 

Om LeakBot

Du klipser LeakBot fast ved hovedhanen, hvor vandet kommer ind i dit hus. Her sidder LeakBot og holder øje med dit vandforbrug ved at måle temperaturen på røret. Hvis LeakBot får mistanke om en utæthed, sender den dig en alarm via den medfølgende app.

Læs mere om LeakBot

Spørgsmål og svar

Ja, hvis du har vores husforsikring med dækning af skjulte rør og kabler.

Er du landbrugskunde skal du have rørskadedækning. Bor du på Bornholm, kan du ikke få LeakBot med VVS-serviceabonnement.

Er du i tvivl, kan du se din dækning i Mit Topdanmark.

Gå til Mit Topdanmark

Du bestiller din LeakBot direkte hos iHomes Nordic. Det er også dem, der servicerer dig, hvis LeakBot giver alarm, og du har brug for hjælp. 

Bestil LeakBot

LeakBot giver dig besked, hvis den opdager et usædvanligt vandforbrug. Herefter kan du følge vejledningen i appen, som gennemgår, hvordan du løser de mest almindelige problemer – fx en dryppende vandhane eller et toilet, der løber.

Løser det ikke problemet, kan du ringe til iHomes Nordic på 42 54 46 44 . Så kommer en af deres autoriserede VVS’ere ud til dig og reparerer utætheden – helt uden beregning. Ved større vandskader tager VVS’erne dialogen direkte med vores skadebehandlere, så din vandskade kan blive udbedret hurtigst muligt og med mindst muligt besvær for dig.

Bemærk, at hvis du bestiller en VVS’er uden om LeakBot, er regningen ikke dækket af dit VVS-serviceabonnement gennem LeakBot.

Nej. Til gengæld får du LeakBot og det tilhørende VVS-serviceabonnement til under halv pris i forhold til normalprisen.

I Topdanmark bruger vi kun oplysningerne til at vurdere, om LeakBot kan være med til at forebygge skader. Vi gemmer ikke rådata fra LeakBot, men kun data om eventuelle alarmer. Du kan læse mere om, hvilke data vi modtager, og hvordan vi behandler persondata i Topdanmark, i vores persondatapolitik.

Hvem har adgang til data om mit vandforbrug?

Når du monterer LeakBot, giver du samtykke til, at Topdanmark og iHomes Nordic må modtage data om dit vandforbrug og eventuelle alarmer.

Så giver vi besked til iHomes Nordic, som ændrer prisen på dit abonnement og informerer dig om ændringen. Det samme gælder, hvis du opsiger din dækning af skjulte rør og kabler.

Ja, du skal ringe til iHomes Nordic på 42 54 46 44 og oplyse din nye adresse.

Det kommer an på, om skaden er omfattet af din husforsikring - montering af LeakBot ændrer ikke på, hvor godt du er dækket. 

Se din dækning i Mit Topdanmark

Du kan læse om LeakBot på iHomes Nordics hjemmeside. Du kan også kontakte LeakBots support på contact@ihomesnordic.com eller ringe 42 54 46 44.