Indbetal ekstra til din pension

Er du blandt de danskere, der skal betale topskat i 2021? Så kan det være en fordel for dig at indbetale mere til din pensionsopsparing. På grund af reglerne for skattefradrag vil du nemlig spare de penge, der ellers var gået til topskatten.

Der er flere andre grunde til at sætte flere penge ind på din pensionsopsparing:

  • Du får et større udbytte af afkastet
  • Du kan se frem til at få mere i pension, så du kan nyde pensionisttilværelsen, når den tid kommer

 

Sådan gør du

For at du kan indbetale ekstra til din pension hos Topdanmark, skal du:

  • have dit dankort klar (det skal være dit private dankort – det må ikke være firmakort)
  • logge ind i Mit Topdanmark

Hvis du vil have gavn af fradraget for skatteåret 2021, skal du indbetale ekstra til din pensionsopsparing senest 30. december 2021.

 

Hvor meget kan jeg indbetale?

Din pensionsordning afgør, hvor meget du kan indbetale:

  • Ratepension eller ophørende pension: Du kan indbetale op til 58.500 kr. (2021) med fuldt fradrag
  • Livsvarig pension: Der er intet loft over beløbet, du kan indbetale. Er du privatkunde, skal du dog være opmærksom på særlige fradragsregler.
  • Aldersopsparing: Du kan indbetale op til 5.400 kr. (2021) om året uden fradrag

 

 

 

 

Beskyttelse mod hvidvask og terrorfinansiering

Topdanmark arbejder proaktivt for at beskytte både vores kunder, vores selskab og samfundet generelt mod kriminelle handlinger som hvidvask og finansiering af terrorisme. For at opfylde lovgivningens krav har vi pligt til at indhente oplysninger, der kan identificere dig som kunde, samt oplysninger, der kan dokumentere baggrund for og formål med dine transaktioner. Oplysningerne kan indhentes i forbindelse med etablering af kundeforholdet, ved ændringer og ved udbetaling.

Topdanmark kan undlade at gennemføre en ønsket transaktion, hvis vi får mistanke om, at transaktionen er forbundet med hvidvask eller finansiering af terrorisme, ligesom Topdanmark er berettiget til at indberette mistanke om hvidvask og finansiering af terrorisme til SØIK / PET.

Topdanmark er forpligtet til at opbevare disse oplysninger i minimum 5 år efter, at forsikringsaftalen i Topdanmark er ophørt, hvorefter oplysningerne normalt slettes. Som kunde har du ret til indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig.

Se, hvad vores kunder siger