Når du flytter

En flytning kan være en hektisk periode med mange ting at holde styr på. Læs her, hvad skal du skal være opmærksom på i forhold til dine forsikringer, når du flytter. 

Ungt par med flyttekasser står i en opgang, og er på vej til at flytte ind i deres nye lejlighed.

Indboforsikringen flytter automatisk med dig

Når vi får besked fra folkeregistret om, at du er flyttet, ændrer vi automatisk adressen på din indboforsikring. Du behøver ikke give os besked.

Prisen på indboforsikringen er beregnet efter, hvor du bor. Den kan derfor godt ændre sig, når du flytter – også selvom det er inden for samme postnummer.

Har du penge til gode, overfører vi dem automatisk til din NemKonto. Har du betalt for lidt, sørger vi for at opkræve det i forbindelse med din næste betaling. Er beløbet over 40 kr., sender vi dig dog en særlig opkrævning. Plejer du at betale via Betalingsservice, opkræver vi den manglende betaling der.

Du får en ny police inden for ca. en måned.

Passer din indbosum og dækning stadig til dine behov? Er der kommet flere eller færre personer i din husstand?

Send en besked

Beregn pris på indboforsikring

 

 

Husforsikringen ophører, hvis du har solgt dit hus

Har du solgt dit hus, får vi automatisk besked fra køberens forsikringsselskab og opsiger din husforsikring fra overtagelsesdatoen. Den gamle kan ikke flytte med dig – heller ikke, selvom du flytter fra et hus til et andet. Har du penge til gode, overfører vi dem til din NemKonto.

Flytter du ud, før dit hus er solgt, eller udlejer du huset, kan der gælde særlige regler for din dækning – kontakt os for at få mere at vide.

Er du flyttet til et andet hus, og har du fået et tilbud på husforsikring fra os?

Få et tilbud på husforsikring

 

Prisen på forsikring til bil og MC kan ændre sig

Prisen på forsikring til bil og motorcykel afhænger – ligesom indboforsikringen – af din adresse. Prisen kan derfor ændre sig, når du flytter. Falder den, overfører vi automatisk det overskydende beløb til din NemKonto. Ellers får du en opkrævning med posten, hvis beløbet er over 40 kr. Er det under, opkræver vi det i forbindelse med din næste betaling.

Vi sender dig en ny police inden for ca. en måned.

Opdatér kilometer på dine forsikringer, hvis flytningen betyder, at dit kørselsbehov ændrer sig – fx fordi du får kortere eller længere på arbejde.

Log ind og opdatér kilometer

Beregn pris på bilforsikring

Opdatér ulykkesforsikringen, hvis du har skiftet branche

Hvis du i forbindelse med flytningen har skiftet job og branche, kan det få betydning for din ulykkesforsikring, hvis du har heltidsdækning. Prisen er nemlig sat efter, hvad du arbejder med. En taglægger har fx en større risiko for at komme ud for en ulykke end en, der arbejder på kontor.

Giv os besked, hvis du har skiftet beskæftigelse – fx fra håndværker til pædagog eller fra kontoransat til kørende sælger. Vi skal også have besked, hvis du er gået på pension.

Log ind og skriv til os

Beregn pris på ulykkesforsikring

Rejseforsikring: Har størrelsen på din husstand ændret sig?

Rejseforsikringens pris afhænger af, om der bor én eller personer fra din familie i din husstand. Bor du alene, dækker vi kun dig. Delebørn, der bor fast hos den anden forælder, er dog også dækket, når de rejser med dig. Er I flere i husstanden, dækker vi jer alle – også delebørn, når de rejser med dig eller andre fra din husstand.

Opdatér antallet af personer i husstanden, hvis du er flyttet for dig selv, eller du er flyttet sammen med andre, som skal være dækket af din rejseforsikring.

Log ind og skriv til os

Beregn pris på rejseforsikring