Hvordan opsiger jeg mine forsikringer?

Vi er her for at hjælpe – også hvis du ikke længere har brug for vores forsikringer. Her kan du se, hvordan du opsiger dine forsikringer hos os. 
 

Skal vi tale om det først?

Det er så ærgerligt at sige farvel. Derfor håber vi, du vil give os en chance for at se på dine forsikringer, før du forlader os. 

Har du fået et tilbud fra et andet selskab, hjælper vi dig også gerne med at gennemgå tilbuddet. Der kan være stor forskel på forsikringsdækninger, og måske er du bedre dækket hos os, end du tror.

Kontakt os her
 

Har du besluttet dig?

Ved du allerede, at du vil skifte forsikringsselskab, er det nemmest, at du lader dit nye selskab klare opsigelsen for dig. 

Du kan også selv opsige dine forsikringer i Mit Topdanmark. Har du betalt forud, tilbagefører vi selvfølgelig beløbet til dig.

Opsig dine forsikringer
 

Værd at vide om opsigelsesgebyrer

Dine forsikringer kan opsiges på to måder: De kan opsiges gratis til årsdagen eller hurtigere mod et opsigelsesgebyr.
 

Gratis eller hurtig opsigelse?

Du kan opsige dine forsikringer gratis én gang om året til årsdagen. Er årsdagen fx 1. august, skal du opsige dem senest 30. juni.

Resten af året kan du opsige dine forsikringer hurtigt med et varsel på løbende måned plus en måned. Det koster typisk et administrationsgebyr på 75 kr. pr. forsikring. Har du haft forsikringen i mindre end et år, er gebyret større.

Se vores opsigelsesgebyrer
 

Det er ikke alt, du selv kan opsige

Nogle forsikringer er lovpligtige. Du kan derfor ikke opsige dem, før vi får besked om, at du er forsikret et andet sted. Det gælder bl.a. ansvarsforsikringen til din bil og brandforsikringen til dit hus. 
 

Er du utilfreds med vores service? 

Vi prioriterer kundeservice meget højt. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du er utilfreds med den service eller sagsbehandling, du har fået hos os. 

Sådan klager du
 

Fandt du ikke svaret?

Du er altid velkommen til at kontakte os.