Hvad er en cyberforsikring?

Digital kriminalitet er stigende og cloud-løsninger, antivirusprogrammer og nye computere er ikke nok til at holde hackerne ude. Derfor har vi udviklet en cyberforsikring for at beskytte dig mod online kriminalitet. 
Vi tilbyder to typer cyberforsikringer – én til privatpersoner og én til virksomheder. 

Cyberforsikring til private

Cyberforsikring til private er en pakkeløsning, der dækker hele vejen rundt og hjælper dig både før, under og efter et cyberangreb. Bliver du fx forsøgt hacket med dine betalingsoplysninger, vil du modtage vejledning via hackingalarmen, og kommer du i en tvist i forbindelse med en nethandel, kan du få juridisk rådgivning og retshjælp. Du kan også få juridisk rådgivning og krisehjælp, hvis du eller dine børn bliver udsat for en digital krænkelse.

Læs mere om cyberforsikring til private

Cyberforsikring til erhverv

Med en cyberforsikring til erhverv får du akut eksperthjælp til at minimere skade og omkostninger som følge af et virus- og hackerangreb – fx låste IT-systemer, datalækage, ransomware og sletning af data. Vi dækker både de økonomiske omkostninger, som kan ramme især mindre virksomheder hårdt, og hjælper dig hurtigt tilbage til hverdagen igen.  

Læs mere om cyberforsikring til erhverv

Fandt du ikke svaret?

Du er altid velkommen til at kontakte os.