Sådan er du dækket på din erhvervsrejse

Det kan i øjeblikket være svært at orientere sig om, hvordan du er dækket på erhvervsrejser. Hvor Udenrigsministeriet fortsat fraråder alle ikke-nødvendige rejser for private til Europa og verden - Tyskland, Island og Norge undtaget – forholder det sig anderledes med erhvervsrejser. 

Ifølge Udenrigsministeriets rejsevejledning anses erhvervsrejser generelt for at være nødvendige rejser. Derfor kan du som erhvervsrejsende som udgangspunkt godt rejse i den aktuelle situation.


Følg løbende Udenrigsministeriets rejsevejledninger

Vi opfordrer dig dog til at være påpasselig, holde dig opdateret med Udenrigsministeriets rejsevejledninger og så vidt muligt prioritere online møder, hvis det er muligt.

Det er op til den enkelte virksomhed at vurdere, hvorvidt en rejse er nødvendig. Det er derfor vigtigt, at du foretager en individuel risikovurdering af alle rejser sammen med de medarbejdere, der skal ud at rejse.
 

Vær opmærksom på erhvervsforsikringens begrænsninger 

Erhvervsrejseforsikringen dækker som udgangspunkt, hvis rejsen er nødvendig. Vær dog opmærksom på, at vores muligheder for assistance i visse områder kan være stærk begrænsede og underlagt særdeles restriktive regler. Vores udgifter er derfor begrænset til, hvad vi dækker under normale forhold.

Erhvervsrejser er ikke begrænset til specifikke lande, men du bør undersøge den aktuelle situation i det pågældende land, inden du vurderer nødvendigheden af en rejse. Områder markeret med rødt kan også skyldes uroligheder, krig eller lignende, og her dækker erhvervsrejseforsikringen fortsat ikke.

                                 
Erhvervsrejseforsikringen dækker fortsat ikke