Spørgsmål og svar om log ind

Nedenfor kan du se en liste over de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med log ind. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan logge ind mellem kl. 6 og 23:55. Pga. systemopdateringer er Mæglerportalen desværre lukket om natten. Er det ikke det, der er galt, er årsagen typisk en af følgende:

  • Har du ikke nogen kunder i Mæglerportalen?
  • Har dine kunder ikke givet dig eller dit mæglerhus fuldmagt?
  • Skal du ikke ind på Mæglerportalen og se kunders forsikringer, men ind og se dine egne eller virksomhedens forsikringer i Mit Topdanmark?
  • Er din medarbejdersignatur udløbet? Signaturen skal fornys med jævne mellemrum, ellers udløber den.
  • Kan du logge ind i selvbetjeningen på Nets’ side medarbejdersignatur.dk?

Få hjælp med medarbejdersignaturer hos Nets

Siden medarbejdersignatur.dk er Nets’ side om alle former for NemID – nøglefiler, nøglekort m.m. Nets ændrer indimellem noget i forbindelse med NemID – som regel af hensyn til sikkerheden. Derfor er det hos dem, du finder opdaterede svar på næsten alle spørgsmål om NemID.

Få hjælp med medarbejdersignaturer her:

Medarbejdersignatur.dk

Hvis Nets ikke kan hjælpe dig, og du har tekniske problemer, som du mener, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os:

Her kan du kontakte os

Logger du ind med NemID nøglefil, skal du klikke på knappen ’Log ind med NemID’. Når du har klikket, åbnes der et nyt vindue, hvor du i bunden finder ’NemID nøglefil’.

Husk, at du skal anvende din NemID medarbejdersignatur. Du kan læse mere om medarbejdersignatur på Nets’ side medarbejdersignatur.dk.

Der er forskel på NemID til dit CPR-nummer og NemID til CVR-numre. For at komme ind til forsikringer oprettet til et CVR-nummer skal du bruge en NemID medarbejdersignatur fra virksomheden med CVR-nummeret.

Du kan læse mere om medarbejdersignatur på Nets’ side medarbejdersignatur.dk.