En hjælpende hånd til jeres sundhed

Sundhedsforsikring til virksomheder

Gennem Dansk Sundhedssikring tilbyder vi sundhedsforsikringer til dig og dine medarbejdere, der skaber tryghed, uanset hvor I befinder jer i livet.

15.000 virksomheder har allerede en sundhedsforsikring hos Dansk Sundhedssikring

Få hjælp hele vejen gennem systemet

En sundhedsforsikring giver dig og dine medarbejdere en ekstra tryghed og sikkerhed i jeres hverdag.

Med en sundhedsforsikring fra Dansk Sundhedssikring får I, ud over hurtig adgang til behandling, også hjælp til at navigere gennem sundhedssystemet, hvis du eller dine medarbejdere får problemer med helbredet.

Herunder kan du og dine medarbejdere se mere om sundhedsforsikringen og de forskellige tilvalg. Vil du have et tilbud på en sundhedsforsikring til din virksomhed, så kan du bestille et herunder.

Sundhedsforsikring

Sundhedsforsikring til erhverv

Sundhedsforsikring til erhverv er til jer, der ønsker en bred og omfattende dækning af jeres sundhed. Her får I hjælp af et team af sundhedfaglige medarbejdere, der hjælper jer hele vejen gennem systemet.

Ekstra dækkende forsikringer

BEHANDLING I VERDENSKLASSE
Alvorlig Sygdom (5 eller flere ansatte)

Til jer, der også vil være ekstra sikret ved alvorlig sygdom. Her får I både behandling, undersøgelse og second opinion i udlandet.

UVURDERLIG STØTTE UNDER ALVORLIG SYGDOM
Familie 360

Til familien, der også vil have en hjælpende hånd gennem svære tider. Her får I en personlig kontaktsygeplejerske, der hjælper og vejleder under hele forløbet med alvorlig sygdom

Hvem er Dansk Sundhedssikring?

På kort tid er Dansk Sundhedssikring blevet Danmarks største leverandør af sundhedsforsikringer. Gennem rådgivning, forebyggelse og rettidig behandling styrker de kundernes sundhed, livskvalitet og arbejdsevne.

Lige siden grundlæggelsen i 2012 har Dansk Sundhedssikring udelukkende haft fokus på sundhed og sundhedsfaglig ekspertise. Derfor består deres sundhedsteam af læger og sygeplejersker, som sikrer, at kunderne kommer nemt igennem det private og offentlige behandlingssystem.

180 sundhedsfaglige medarbejdere klar til at hjælpe
Markedsleder med mere end 15.000 virksomhedskunder
Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer

Spørgsmål og svar om sundhedsforsikring