Log ind med dit NemID

Brug din NemID medarbejdersignatur.


Vidste du?
Hvis du har en personligt ejet virksomhed, kan du nu logge ind med dit private NemID og se forsikringer for både dig selv og din virksomhed.
 

Vigtigt: Luk alle vinduer i din browser, når du logger ud. Ellers risikerer du, at andre kan få adgang til dine personlige oplysninger.

Spørgsmål og svar om log ind

Nedenfor kan du se en liste over de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med log ind. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

  • Skal du administrere ansattes ordninger på Netpension Erhverv?
  • Er du så ny en kunde, at vi ikke har oprettet dig endnu?
  • Logger du ind med det rigtige NemID? Der er forskel på NemID til dit CPR-nummer og NemID til CVR-numre. For at komme ind til forsikringer oprettet til et CVR-nummer skal du have en NemID Medarbejdersignatur fra virksomheden med CVR-nummeret.
  • Er din medarbejdersignatur udløbet? Signaturen skal fornys med jævne mellemrum, ellers udløber den.
  • Kan du logge ind i selvbetjeningen på Nets’ side Medarbejdersignatur.dk?

Få hjælp med medarbejdersignaturer hos Nets

Siden Medarbejdersignatur.dk er Nets’ side om alle former for NemID – nøglefiler, nøglekort m.m. Nets ændrer indimellem noget i forbindelse med NemID – som regel af hensyn til sikkerheden. Derfor er det hos dem, du finder opdaterede svar på næsten alle spørgsmål om NemID.

Få hjælp med medarbejdersignaturer her:

Medarbejdersignatur.dk

Hvis Nets ikke kan hjælpe dig, og du har tekniske problemer, som du mener, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os:

Her kan du kontakte os