Tyveri

Person sidder foran sin computer og taster på tastaturet

Fandt tyv via Facebook

En medarbejder fra Skamstrup Maskinstation blev lidt overrasket, da han i juli skulle hente firmaets maskiner efter et færdiggjort job. Det viste sig nemlig, at det meste af grejet allerede var fjernet – af tyve. Dybt chokeret ringede ejeren Torben Kamp til politiet, som desværre ikke havde tid til at tage sig af sagen.

1.000 mennesker hjalp med at finde tyven

Det svar frustrerede Torben Kamp en hel del, da det drejede sig om værdifulde genstande som en stor klo til en gravko og andre reservedele for op mod 300.000 kr. Han valgte derfor at tage sagen i egen hånd og efterlyste varerne på Facebook med en dusør på 15.000 kr. Efter en time var opslaget delt af mere end 1.000 personer, og efter én dag var der bid, og de fik et tip om, hvor varerne stod.

Nu var politiet interesseret i sagen og kørte med hen på adressen – og kort efter kunne Torben Kamp hente sine maskindele hjem igen.

Skamstrup Maskinstation er forsikret hos Topdanmark, og selvfølgelig ville Torben Kamps tab være blevet erstattet, men nu kunne han fortsætte arbejdet 2 timer efter, at varerne var fundet. Torben Kamp er lykkelig for den store opbakning og de mange mennesker, der hjalp ham med at dele efterlysningen.