Trafik

Elbil igang med at blive ladet op med kabel ved en ladestander inde i byen.

Ny forsikring giver skræddersyet dækning til din elbil

I Topdanmark har vi oplevet en stigende efterspørgsel på forsikringer tilpasset elbiler. Derfor kan vi nu tilbyde en skræddersyet forsikring til dig, der har en elbil. 

”Efterspørgslen vil formentligt kun stige, i takt med at elbiler fylder mere og mere i nyregistreringerne, og at bilmærker konstant udvider udvalget af størrelser og modeller. Derfor skal der naturligvis også være en attraktiv forsikring, som er udviklet på baggrund af ønsker og feedback fra vores kunder, og som matcher nye behov, eksempelvis hvis bilen løber tør for strøm på en kold vinterdag,” siger Carsten Elmose, privatdirektør i Topdanmark.

Elbilforsikring med taxaservice og timegaranti

Elbilforsikringen dækker blandt andet skader på bilens batteri i trafikuheld, skader på bilens glas samt selvrisiko ved skader på ladekabler og -standere.
Løber bilen tør for strøm på farten, omfatter forsikringen også en taxaservice. Med den kan både du og din bil blive transporteret hurtigt videre til lige præcis der, hvor du ønsker – fx til den nærmeste ladestation eller din planlagte destination. 
Taxaservicen er en del af vores vejhjælpsordning og indeholder også en timegaranti – er hjælpen ikke fremme inden for en time, får du din betaling for hele året tilbage. 

Nye tiltag skal støtte den grønne omstilling

For nylig lancerede vi også muligheden for at benytte et nyt drive in-værksted, hvor du som kunde kan få ordnet mindre skader på kun to timer. Drive in-værkstederne udleder op til 95 % mindre CO2* end et traditionelt værksted.

”Tiltagene er udviklet med en ambition om at støtte den grønne omstilling. Vi arbejder selv for at blive CO2-neutrale i 2030, og parallelt ser vi hele tiden på, hvordan vi kan skabe tiltag, der bidrager til en positiv udvikling af vores samfund,” siger Carsten Elmose.

 

*Du kan læse mere her