Pension

Vi sikrer din opsparing under krisen

Spredningen af coronavirus har betydet store fald på aktiemarkederne, hvilket har påvirket afkastet hos mange af vores pensionskunder. Det skaber naturligt nok en stor usikkerhed.

I Topdanmark ønsker vi at sikre, at vores kunder kommer bedst muligt igennem krisen. Vi anbefaler derfor, at du bevarer roen og husker på, at din pensionsopsparing er en langsigtet investering. Topdanmark er godt rustet til at håndtere uro i markederne – også i tider som disse.


Din pensionsopsparing - vores anbefalinger 

  •  Bevar roen
  •  Fasthold din risikoprofil
  •  Lad vores investeringseksperter føre roret


Du får måske lyst til at ændre din risikoprofil, når markederne er nede, men vi anbefaler, at du bevarer roen og fastholder din risikoprofil. Det er, når markederne er nede, at man skal lade vores eksperter gøre det, som de er bedst til.

Vi har igennem de sidste mange år sikret vores kunder nogle af markedets højeste afkast – og det sigter vi fortsat efter, selv når de finansielle markeder er pressede. Vi gør altid vores bedste for, at du får det optimale afkast på din pensionsopsparing, også når markederne svinger.


Har du lang tid til pension?

Har du lang tid til pension, betyder det, at din pensionsopsparing vil vokse mere i perioder, hvor markederne er gode, som fx i 2019, mens den vokser mindre – eller endda kortvarigt falder i værdi – når markederne er mindre gode, som tilfældet er lige nu med coronavirus.


Har du kort tid til pension?

Har du kort tid til pension, og har du et af vores livscyklusprodukter (som langt de fleste kunder har), så har vi sørget for, at dine penge er investeret med en lavere risiko, så den er mindre følsom over for de markedsudsving, som man ser på grund af coronavirus i øjeblikket.